Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
. - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler netshopping shopping test

.

V I N T E R K L A R  –  Vi er endelig blevet vinterklar herhjemme. Hvilket vist er meget godt, da de kloge varsler frost i næste uge. Om vi så får det i Esbjerg er lidt tvivlsomt, men kold vind har vi nok af, så det er rart at få på plads.

Vinterstøvlerne fra Pom Pom købte jeg for lidt tid siden på udsalg, og de passer hende heldigvis fint. De brune sko er også fra Pom Pom og købt ved Babyhome i Esbjerg.
Det er helt tilfældigt, at hun nu både har hjemmesko, vinterstøvler og sko fra Pom Pom. Men jeg må sige, at jeg er positivt overrasket over kvaliteten. Altså lige pånær hjemmeskoene som desværre begyndte at skalle efter kort tids brug.

Vinterjakken er fra Mini a Ture, og halsedissen er fra Wheat (ældre kollektion). Flyverdragten er fra det nye svenske mærke Nordbjørn. Flyverdragten har Fleur fået foræret af Jollyroom og vi glæder os meget til at teste den. Skrappe mor her mener dog først det er flyverdragt-tid når frosten sætter ind, så en egentlig test må vente lidt endnu… Men pasformen er rigtig fin og den virker lækker. Du kan se et billede af Fleur i dragten på min Instagram profil @detbedstejegved.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  november 10, 2013 at 7:09 am

  Lækre ting du har fundet. Støvlerne er bare så fine. Har også kun gode erfaringer med Pompom- pånær skindfutterne til 100 kr. De skaller og bliver mega glatte under bunden:-(

  • Reply
   Tine
   november 10, 2013 at 9:52 pm

   Vi er også super glade for støvlerne. Fleur har fået lov at bruge dem her i weekenden, selvom jeg egentlig synes det er lige tidligt nok… Men hun vil så gerne have dem på, og med de små hundeøjne hun kan lave, kan det være svært at sige nej. ;)

   Skindfutterne havde vi da Fleur var omkring et halvt år. Der synes jeg egentlig de var fine, men de var selvfølgelig heller ikke i brug på samme måde… Men kunne godt forestille mig, at de bliver vildt glatte under bunden.

 • Reply
  Anita
  november 10, 2013 at 7:58 pm

  Sikke nogle lækre ting; den lille frøken bliver da så smart her til vinter.
  – og jeg er altså helt på linje med da hvad angår frost og flyverdragt – for hvad gør man så når det for alvor bliver koldt….

  • Reply
   Tine
   november 10, 2013 at 9:56 pm

   Præcis! Hvis børnene vænner sig til flyverdragten nu, tænker jeg det er svært for dem at holde varmen når frosten sætter ind. Fleur har godt nok fået vinterjakken i brug nu – blot med en tynd trøje under. Vi har nemlig ikke købt en overgangsjakke til hende, så indtil for en uge siden, har vi klaret det med strik og regnjakke. ;)

Skriv et svar