. - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj shopping

.

lillebror-shopping

Da vi var i Berlin, blev der både shoppet til både Fleur og lillebror. Det var ikke det vilde vi købte, blot lidt men godt. Fleur fik selv lov til at vælge, så hun havde noget med hjem til minde om turen. Hun fandt bl.a. en lille taske og noget legetøj til sandkassen. Det var lidt mere praktiske ting vi købte til lillebror. ;)

Babyhåndklædet fra Imps & Elfs er simpelthen så lækkert, og jeg er helt træt af, at jeg ikke kendte til det da Fleur var lille. Det er lavet i økologisk bomuld og er super blødt. Tænk, at man kan blive helt høj over et håndklæde, men den er altså god nok. ;) Jeg fandt det i den fine butik d.nik, som jeg har skrevet lidt om her.

Bukserne er fra Zara (i Berlin), hue fra Selana, strømper fra H&M og body fra Papfar. Papfar er et nyt mærke for mig, så jeg er meget spændt på kvaliteten. Altså jeg kender jo godt mærket af navn, men det er første gang jeg får det mellem hænderne. Umiddelbart virker det som god kvalitet med fin pasform, men nu må vi se når det kommer i brug. Jeg har købt lidt forskelligt på Papfar’s egen shop, men kun til lillebror i denne omgang.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  juni 23, 2014 at 9:14 pm

  Jeg kan varmt anbefale Papfarkids :) Købte t-shirts og hættetrøje der fra sidste år til Villum, og det er stadig rigtig fint og blødt. Har faktisk netop købt et par Papfar bukser til ham :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  • Reply
   Tine
   juni 27, 2014 at 10:02 am

   Tak for dit input, Henriette. Kvaliteten virker rigtig fin, så jeg er spændt på at prøve det på lillebror.

 • Reply
  Anne
  juni 24, 2014 at 1:46 pm

  Kvaliteten af papfar er muligvis udmærket. Vi har så bare næsten ikke brugt den heldragt vi havde i uld derfra, da bukserne sådan ca gik knægten til knæet, mens dragten passede om kroppen. Så lige der var det lidt mærkeligt ;)
  Ellers super, super lækre sager!!!

  • Reply
   Tine
   juni 27, 2014 at 10:03 am

   Ej, hvor ærgerligt! Og hvor lyder det mystisk med pasformen… :-/ Jeg håber ikke vi oplever det samme med de bodyer og bukser jeg har købt. Det ville jeg da være pænt træt af.

 • Reply
  etdelerum
  juni 24, 2014 at 9:53 pm

  Det ser ud som lækre sager, altid spændende at prøve nye mærker og forhåbentlig erfare, at man har fundet noget godt.
  /tina

  • Reply
   Tine
   juni 27, 2014 at 10:04 am

   Ja, præcis! Elsker når jeg falder over nye skønne mærker.

Skriv et svar