En anbefaling af smukke strikkeopskrifter til baby og barn - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj jeg anbefaler strik

En anbefaling af smukke strikkeopskrifter til baby og barn

babystrik-strikket-babydragt babystrik-opskrifter

Jeg har tidligere skrevet omkring min kære veninde Anne, som designer smukke strikkeopskrifter til baby og børn. Som noget nyt er Anne gået sammen med hendes veninde Mille, og er der noget de to kan, så er det at trylle med garn og strikkepinde. Altså udover at spise kage og drikke kaffe over hver deres strikketøj på en hyggelig café i København. ;)

 Anne og Mille står bag webshoppen finest, hvor de sælger deres smukke designs til fine priser.

Finest Strik er desværre lukket ned, da Anne og Mille er gået hver til sit. Milles strik finder du her og Annes strik lige her.

Jeg kan selv anbefale cardiganen “Vera”, som vores dygtige strikkedame har strikket til Luc. Den har en super god pasform og et meget, meget fint mønster. Den er på ingen måde for piget til Luc – se bare billede på Instagram her.

Du kan følge finest på både Facebook og Instagram, hvor de ligger fine og inspirerende billeder op, samt tips omkring nye opskrifter mm.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Mille
  marts 17, 2016 at 8:14 pm

  Af hjertet tak kære Tine!

 • Reply
  Louise
  september 25, 2017 at 12:05 pm

  Hej. Jeg kan godt se at det her er et lidt gammelt indlæg, håber dog stadig på svar 🤞🏻
  Jeg har forelsket mig i den fine rosa hue på billedet – hvor kan jeg finde/købe opskriften hertil?
  Mvh Louise

  • Reply
   Tine
   september 25, 2017 at 12:17 pm

   Hej Louise,

   Finest Strik er gået hver til sit, men jeg tror du kan købe opskriften på http://www.millefrydknitwear.dk :)

   • Reply
    Louise
    september 25, 2017 at 12:21 pm

    Tusind tusind tak 😍

Skriv et svar