Den fineste uldfrakke - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur

Den fineste uldfrakke

pompdelux-frakke

Indeholder reklame

Fleur har fået den fineste uldfrakke, som er perfekt til efteråret og vinterens fine fester, en tur ud at handle og alt andet som ikke rimer på mudderpøl. Det tænker jeg ikke lige den ville være super til. ;) Den er super fin i pasform og kvalitet, og når ikke vi skal tonse rundt på en legeplads, er jakken helt perfekt.

Jeg er vild med designet, og kunne faktisk godt tænke mig en lignende selv. ;)
De seneste år har jeg ikke haft en vinterjakke, men blot klaret mig med en varm trøje og en lidt tynd jakke. Jo, jeg har frosset lidt ind imellem, men når der ikke dukker det rigtige op, må man jo vente. Jeg håber dog, at heldet er med mig i år. :)

Og så lige lidt tanker omkring det, at børn nogle gange har noget tøj, man selv kunne ønske sig i voksen størrelse… For det sker jo indimellem – det kan vi lige så godt indrømme.

Nogle forældre mener, at børn skal være børn, og at de ikke skal klædes i “voksen lignende” tøj. Vi har hver vores mening omkring dette, og jeg mener ikke den ene holdning er bedre end den anden. Vores børn er forskellige. Herhjemme elsker Fleur når vi matcher nogenlunde. Som et eksempel kan hun finde på at gå ind og skifte til slim fit jeans, hvis jeg har skinny jeans på “for så matcher vi, Mor”. Eller hvis hun er startet med bukser, og ser jeg har nederdel på, så skifter hun ofte lige til en nederdel. Det er både kært og lettere irriterende på samme tid… Ikke at det er irriterende at vi skal matche, men fordi det ofte sker i sidste øjeblik – lige inden vi skal ud af døren. ;)

POMPdeLUX laver tøj til begge holdninger og heldigvis for det. Kvaliteten er høj uanset hvilket stykke tøj du står med, og hvis man kombinerer med deres basis, kan man gå begge veje i tøjstil.

pompdelux-aw16-piger

Fleur har her uldfrakke, strik med glimmertråde, prikket nederdel (på tilbud lige nu) og strømpebukser på. Hun synes selv det er et super fint sæt og bruger det både i børnehave og hjemme. Altså lige pånær jakken – den lader vi blive hjemme.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

Skriv et svar