Efterår // nyt til mor - det bedste jeg ved ...
shopping

Efterår // nyt til mor

vinterfrakke-selected

Selvom det ofte handler om børnetøj her på bloggen, er det nu ikke kun dem der bliver shoppet til. Mor skal jo også forkæles lidt, ikke?
Som tidligere nævnt, har jeg ikke haft en vinterjakke de seneste år, simpelthen fordi den rette ikke lige har været der. Men det er slut nu…

Jeg har nemlig købt den fineste uldfrakke med en virkelig pæn pasform. Nej, det er måske ikke den mest praktiske jakke, men jeg skal nu nok komme på legepladsen med børnene alligevel. Det hele behøver jo heller ikke være så mor-agtigt, vel?

Udover den fine frakke, har jeg købt et nyt tørklæde til den nette sum af 130 kr. Det indeholder godt nok ikke uld, men det er blødt og lækkert, og føles slet ikke så kunstigt som det er. Løb og køb – det er et fund til prisen. Find det lækre tørklæde lige her.

Nye støvler var et must i år, eftersom jeg har brugt de samme støvler både efterår og vinter de sidste to år. Naturligvis sammen med andre støvler også, men de er virkelig blevet brugt meget, så i år skulle de altså skiftes ud.

Helt tilfældigt faldt jeg over et par pæne chelsea støvler fra Sofie Schnoor på Instagram til en god pris, og så var valget ligesom taget. Støvlerne er med rågummisål og helt fantastiske at gå i. De bliver – sammen med mine bløde Billi Bi støvler (nøj, de laver lækre støvler!) – et hit det næste lange stykke tid.

Grafik herfra

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  oktober 26, 2016 at 5:52 am

  Den frakke købte jeg også for nogle uger siden. Dejlig varm og rigtig klassisk. Er især vild med den høje krave. Det der med “åbne halse” duer slet ikke til mig :)

  • Reply
   Tine
   oktober 26, 2016 at 8:05 pm

   Ej hvor sjovt. Så godt et køb. :) Jeg er også glad for den høje hals og det klassiske look.

 • Reply
  Sara
  oktober 26, 2016 at 6:48 pm

  Må jeg spørge hvad din font hedder?! :)

  • Reply
   Tine
   oktober 26, 2016 at 8:06 pm

   Det kan du tro. :) Den hedder Signerica.

Skriv et svar