. - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler på tur shopping

.

dnik_01 dnik6 dnik1 dnik7 dnik4 dnik5 dnik3 dnik2 dnik8 dnik9 dnik10

Da vi var i Berlin, og tullede rundt i Prenzlauer Berg, kom vi helt tilfældigt forbi en meget, meget fin forretning med børnetøj og møbler. d.nik hedder den, og den ligger i Wörther Strasse 14.

Der var rigtig mange smukke styles, og fint udvalg af børnemøbler i god kvalitet. Bl.a. var Lilly’s Chair og Geo’s Table fra We Do Wood fint udstillet i vinduet, mens det smarte Growing Table stod og indbød til leg.

Selvom vi kun var i Tyskland (altså meget tæt på Danmark), synes jeg det var fedt at se så mange danske mærker i butikken. De har valgt de fineste ud med både Fabelab, Soft Gallery og bObles, og alle mærker blev fint præsenteret. Jeg kunne slet ikke stå for Fabelab tæppet ovenpå det smukke sengetøj fra Ketiketa. Det var simpelthen så fint sammen.

Har du planer om en tur til Berlin, er du nød til at lægge vejen forbi både d.nik og Tiny som jeg har skrevet om her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Lou
  juni 17, 2014 at 10:18 pm

  Ihh hvor sjovt – den butik har jeg også været i et par gange :)
  Da vi havde Agnes med første gang i Berlin (da hun var 2 mdr) købte jeg en del lækre sager derinde. Vi plejer altid at bo lige rundt om hjørnet fra butikken, når vi er i Berlin. Pyh jeg savner den by!

  Kh Lou

  • Reply
   Tine
   juni 19, 2014 at 9:28 am

   Det er virkelig en skøn butik! Jeg kunne have købt en masse derinde, men begrænsede mig til et (virkelig lækkert) badehåndklæde til lillebror. Med udsalgsstart lige om hjørnet, blev jeg alligevel lidt for nærig til at shoppe amok derinde. ;)

   Hvor sjovt I plejer at bo tæt ved butikken. Jeg vil gerne derned igen, men næste gang bliver nu uden børn. Det var altså lidt for besværligt, synes jeg.

Skriv et svar