Julekjoler – eller bare fine kjoler... - det bedste jeg ved ...
børnetøj

Julekjoler – eller bare fine kjoler…

julekjoler

1. Christina Rohde // 2. Christina Rohde // 3. Babe & Tess // 4. Zara // 5. Pierrot la Lune // 6. MarMar

Med Lucs barnedåb lige om hjørnet (1. søndag i advent), er det vist ikke for tidligt at begynde at tænke på tøj dertil.

Jeg har kigget efter smukke kjoler til Fleur, som evt. også kan bruges som julekjole efterfølgende. Ordet julekjole har jeg det faktisk lidt stramt med… For mig er en julekjole “bare” en fin kjole, og ikke en med glimmer, tyl og sølvstjerner – som mange andre betegner som julekjole. Det er stort set samme type der laves hvert år, og det er bare slet ikke mig.

Det har derfor været en smule vanskeligt, at finde flere bud i de billigere prisklasser, da stort set alle de fine (altså dem uden tyl og sølvstjerner ;) er kortærmede, og det vil jeg ikke have. Synes det er upraktisk med de temperaturer vi går i møde, og selvom vi har mange lækre cardigans, fungerer looket bare ikke altid lige for mig…

Kjolerne i collagen her er nogle af mine favoritter, og selvom de er vidt forskellige, er jeg sikker på, at de alle vil klæde min lille Fleur rigtig godt.

Har I mon fundet årets julekjole? Og hvad er en julekjole for Jer?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Jeanette
  november 14, 2014 at 7:27 am

  Men hvad vil Fleur have – det synes jeg faktisk er endnu vigtigere i denne sammenhæng ☺️

  Normalt synes jeg ikke, at børn i denne alder skal bestemme deres eget tøj – faktisk synes jeg slet, at det er noget som skal optage et barns bevidsthed alt for meget – men ja, jeg kan jo nok godt selv se, hvor det bærer hen herhjemme også.

  Men netop med en julekjole, så syntes jeg faktisk godt, at et barn må have lidt at skulle sige. Juleaften der skal ens barn føle sig som en julepige – hvis det er det hun vil og det afgørende skal ikke være om det er en kjole, som har det rigtige mærke eller tager sig godt ud på Instagram

 • Reply
  Trine Lykke
  november 14, 2014 at 8:33 am

  Her hjemme praktisere vi julekjole – det er gerne en alle julens fester og nytårskjole. Begge mine piger har fødselsdag lige omkring jul, så der er mange anledninger til at få brugt en fin kjole.

  jeg er ret vild med nummer 3 og 4… :)

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  november 16, 2014 at 8:31 pm

  Jeg har det egentlig på samme måde. Det bliver ikke deciderede julekjoler hos os. Jeg synes faktisk ofte de kjoler der er lavet til det formål er ret grimme – røde/glinsende/med glimmer eller noget i den dur. Jeg vil hellere bare finde en kjole, som jeg synes er rigtig fin. Og det er ikke engang altid jeg køber særligt tøj til juleaften. Vi kan også nøjes med noget af det pæne fra skabet, som har været i brug før :)

 • Reply
  Anita
  november 18, 2014 at 7:09 pm

  Her er det også ‘bare’ en fin kjole, men den skal gerne kunne bruges til andet end jul. I år får Karla en Ita model i Liberty, men den vil også sagtens kunne bruges efterfølgende.

 • Reply
  Tina
  november 23, 2014 at 9:52 pm

  Jeg synes du har valgt noen riktig pene kjoler! Selv syr jeg en kjole og en skjorte til hvert av mine barn til jul, de får sagtens si sin mening om stoffvalget, men modellen velger jeg. Jeg synes generelt lite om at barna selv skal få velge helt selv, jeg shopper ikke glimmer og det spør de heller ikke etter. Vi går faktisk ikke engang på shopping i den type butikker da jeg er opptatt av bærekraftig forbruk og lokal handel. Så akkurat som om jeg velger hva mitt barn skal spise velger jeg også klærne, jeg er jo den voksne. Et barn som får oppmerksomhet fra de voksne vil alltid føle seg fin uansett valg av pentøy.

Skriv et svar