Fleur 4 år - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur fødselsdag hjemme hos os legehus legetøj

Fleur 4 år

fleur-4aar01fleur-4aar3fleur-4aar4fleur-4aar-4fleur-4aar6fleur-4aar8fleur-4aar-3fleur-4aar-togfleur-4aarfleur-4aar02fleur-4aar03meri-meri-pariserhjulfleur-4aar-kagerfleur-4aar2fleur-4aar1

Vores lille bitte store Fleur fyldte fire år i søndags, og hun blev fejret med masser af sjov, kager og gaver. Vi havde virkelig en skøn dag med familien, og Fleur nød bare at være i centrum.

Vi vækkede hende med flag og sang, og gik derefter ned og pakkede gaver op. Det var simpelthen så fedt, at se hendes glæde over hver eneste pakke fra både os og gæsterne – “neeeej, det er liiiige hvad jeg har ønsket mig!!!”.

Vi havde inviteret familien til kage og is efter Fleurs ønske, så klokken 14 troppede de første gæster op. Der blev serveret klassisk lagkage med kagecreme, jordbær, banan og revet chokolade med flødeskum på toppen, tiramisulagkage med blåbær, teboller, chokoladecupcakes med vanillefrosting, og vaffelis med softice og almindelig is. Softicen er sponsoreret af Karolines Køkken, men den var desværre ikke et hit. Hverken blandt os eller gæsterne… Jo altså, de små gæster spiste det lystigt, men os voksne var mere kritiske, og vi tog en kugle Carte d’Or i stedet. ;)

Bogstaverne på væggen har jeg selv klippet ud og syet sammen. Det er bare glimmerpapir fra Søstrene Grene, som er limet op på karton, så det var lidt mere stabilt. Synes udtrykket blev super fint, og Fleur var vild med det. Både glimmer og yndlingsfarven – så bliver det ikke bedre.

Isvaffel pomponer og balloner er også fra Søstrene Grene. Det fine pariserhjul og servietter er fra Børnenes Kartel. Det er virkelig bare SÅ fint! Det står flot og stabilt, og kan selvfølgelig dreje rundt. Det var altså ret hyggeligt at pynte bordet med.

#1 Min store smukke pige.  Den smukke kjole er fra Christina Rohde.

#2-3 Stor begejstring over nye kondisko fra New Balance. Det er hendes første par, men det bliver vist ikke sidste. Hun har nærmest ikke haft dem af siden. ;)

#4 Vi vidste at Fleur ville få en del LEGO Friends i gave, plus at hun har fået mit gamle LEGO Belville, så to af de fine lyserøde LEGO Storage var i én af pakkerne.

#5 En anden af gaverne fra os var, at legehuset er helt færdigt og indrettet med køkken og legetøj. Det er bare blevet SÅ fint, og Fleur elsker det allerede. Der bliver lavet masser af mad og vi får det serveret gennem vinduet.

#6 Arbejdsbuksedragt (overalls ;) fra Mormor – præcis som Fleur har talt om så længe. :)

#8 Fødselsdagstog fra Billedleg. Nu med vogn i yndlingsfarven.

#16 En “lille” ekstra fællesgave fra Mormor og os. Mormor fandt forleden en brugt Puky cykel til en rigtig fin pris, og så kunne vi ikke lade være med at slå til. Cyklen står som ny, og Fleur er ellevild med den. Hun drøner afsted, og mangler nu bare at lære at bruge bagbremsen. Store pige altså!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar