5

Fleur skulle lige prøve sin dukkevogn her til aften… Bare rolig, hun sad der kun meget, meget kort. ;-)
Fleur har fået kat, Happycat

Lille Fleur er nu hele fem måneder gammel…(!) I morgen skal hun ha’ sin fem måneders vaccine, pyyh… Krydser fingre for hun ikke bliver syg.

Fleur bruger stadig str. 56 i tøj, men kan nu passe rimelig meget i 62. Glæder mig helt vildt til at få hende målt og vejet i morgen ved lægen. Hun har fået nogle gode kinder og lår på det sidste, så hun får i hvert fald hvad hun skal ha’. :-)

Vi er stadig ikke startet på grød, men det varer nok ikke så længe endnu…
Synes det har været en svær beslutning at tage, altså hvornår hun skal ha’ andet end min mælk. Der er så mange meninger omkring det, at det er lige til at blive rundtosset af. Det kan give alt fra meget kræsne til meget kloge børn, at fuldamme til seks måneder. Jo jo…
Jeg valgte at lytte til min mavefornemmelse som sagde minimum fem måneder, og her er vi så nu… Jeg har endnu ikke planlagt opstart, men efter sundhedsplejerskens besøg på onsdag, har jeg nok.

Nå ja, for at det ikke skal være løgn, lige her inden babymosen skal igang, så er min Dualit blender brændt sammen! Og selvfølgelig er der gået to år og en slat, så nu skal jeg på jagt efter en ny. Pis!

10 thoughts on “5

 1. Sikke en dejlig lille basse. Hun er ret petit i forhold til Agnes som blev fem måneder for fire dage siden. Hun er hoppet i str. 68/74! Vi startede op med grøden for nogle uger siden, da sundhedsplejesken mente hun var ved at blive for tynd i forhold til hendes længde. Så nu har hun på grødspiser holdet big time og har fået rund mave og dobbelthage. :)

 2. Altså, hun er jo bare ikke til at stå for ;-)
  Mht. mad så gør som du allerede gør og lyt til din mavefornemmelse og til Fleur. Jeg tror ikke, du er i tvivl når hun ikke længere synes din mad er nok og så er tidspunktet rigtigt. Kh. Mette

 3. Hvor er hun dog sød. Min datter blev fuldt ammet i 6 måneder og hun er nu ikke så kræsen, jeg tror det er vigtigst at kigge på barnet. Der er ofte et “åbent vindue” hvor de begynder at blive meget nysgerrige og man fornemmer på dem de gerne vil smage og sådan, så er det med at gribe chancen og få maden introduceret. ellers stol da på din mavefornemmelse den er sikkert helt rigtig :)

 4. @Maiken – Ja, så er Fleur noget mindre end Agnes. Er vildt spændt på hvad hun vejer og måler… Hvilken grød startede I med? Dejligt at hun har fået rund mave og dobbelthage. :-)

  @Mette – Det synes jeg jo heller ikke. :-) Nej, hun siger jo nok til, når min mælk ikke er nok mere… Sundhedsplejerskerne siger bare så meget forskelligt, hvilket jeg synes er ret forkert, når SST anbefaler at fuldamme til seks måneder. Det gør mig jo bare mere forvirret… :-)

  @Anja Rosalia – Tak for tippet, den må jeg lige kigge nærmere på. :-)

  Kærlig hilsen Tine

 5. @Heidi – Tak! :-) Jeg er enig i at man skal kigge på barnet, og fornemme hvad der er rigtigt. Fleur er meget nysgerrig, og får lov til at smage flere forskellige ting allerede nu. Men synes alligevel det er et stort skridt fra at smage til at “spise”.

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *