.

tiny_store_berlin00 tiny_store_berlin01 tiny_store_berlin3 tiny_store_berlin0 tiny_store_berlin7 tiny_store_berlin8 tiny_store_berlin4 tiny_store_berlin1 tiny_store_berlin2

Som jeg tidligere har skrevet en smule om, var vi i Berlin forbi en af de smukkeste butikker jeg længe har set. Indretningen var så gennemført, og alle styles var nøje udvalgt. Der var ikke et brand der ikke passede ind, og den røde tråd var meget tydelig.

Butikken jeg taler om hedder Tiny. Things for Kids og ligger i Schröderstrasse 14 i Mitte. Den er virkelig et besøg værd. Som i at jeg kunne have hentet mig en kop kaffe, og blevet derinde et par timer – bare fordi butikken er så inspirerende. Men der er jeg måske lidt skør… ;)

Anne – som står bag butikken arbejder pt. på en webshop. Indtil denne er i luften, kan man dog sende hende en mail, hvis man ser noget interessant på hendes Instagram.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

4 thoughts on “.

 1. Det lyder som lidt af et skattekammer! Og egentlig meget nordisk/skandinavisk i udvalget, så vidt jeg kan se?
  Jeg er top misundelig på jeres Berlin tur, og det ser skønt ud, at dømme fra dine billeder!

  1. Ja, der var rigtig mange nordiske mærker i butikken, og flere lækre tyske mærker som jeg ikke kendte til. Det er en virkelig skøn butik, som bestemt kan anbefales.

   Turen til Berlin var super skøn, men jeg vil nu ikke anbefale en tur derned med klapvogn. Jeg var meget overrasket over hvor besværligt det var at komme rundt med den, og hvor lidt velkommen en klapvogn var. Desværre…

   1. Det er skørt, for man hører ellers altid om, hvor børnevenlig Berlin er. Tror faktisk jeg engang læste en blog som netop anbefalede børnevenlige steder i Berlin, legepladsen, cafeer osv. På tysk eller engelsk, nok det sidste. Den kunne være smart at Gravesen inden et/næste besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *