Min bedste bog // en personlig julefortælling - det bedste jeg ved ...
bøger jeg anbefaler

Min bedste bog // en personlig julefortælling

Indlægget indeholder sponsoreret produkt

min-bedste-bog-juleoverraskelser min-bedste-bog-juleoverraskelser1 min-bedste-bog-juleoverraskelser2 min-bedste-bog-juleoverraskelser3 min-bedste-bog-juleoverraskelser4

En personlig børnebog med dit barn i hovedrollen – det lyder ret fint, ikke? Det er det bestemt også. Vi i hvert fald vilde med det! Min Bedste Bog som laver personlige børnebøger (jep, det er dem der var med i “Løvens Hule” på DR1) har netop lanceret fire nye julefortællinger. Hver eneste historie er unik, og tager udgangspunkt i dit barn og de personlige oplysninger som du giver ved bestilling. Det er virkelig hyggeligt, at læse de her historier.

Fleur laver juleoverraskelser er en hyggelig julefortælling, som giver inspiration til at hygge med børnene og glæde andre. Dette er Min Bedste Bogs beskrivelse af bogen:
Bogens hovedperson er i køkkenet sammen med en voksen for at bage pebernødder og juleknas. Der bliver også lavet en juledekoration og en adventskrans. De har virkelig travlt, men det er også hyggeligt, og bagefter vil de overraske én barnet har kært. Da de to flittige bagere dagen efter overrækker alle juleoverraskelserne til den rette, bliver personen virkelig glad – og selv om der skulle æltes og bokses og knokles i går, så er det som om, at alting er glemt nu. Det bliver en god dag, og hovedpersonen kan mærke, at det ikke er helt tosset sådan at overraske en, man holder af.

Da Fleur hverken har Morfar eller Farfar i hendes liv, valgte jeg at hovedpersonen skulle være en ven af familien. Fleur synes det var hyggeligt, at Vagn var med i hendes bog, og det gav anledning til en masse snak.

Jeg kan kun anbefale bogen, og tænker den vil være rigtig god at give f.eks. 1. søndag i advent. Min Bedste Bog har mange andre hyggelige historier, som vil kunne bruges som julegaver til de kære små.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

Skriv et svar