Vind personlig børnebog fra Min Bedste Bog

minbedstebog--

Konkurrencen er slut! Vinderen blev Mie K, som ønsker Frederik og den hyggelige hule til hendes søn Frederik. Stort tillykke Mie – jeg sender dig en mail.

I samarbejde med Min Bedste Bog, har Anne og jeg fornøjelsen af at udlodde 2 gavekort til personlige børnebøger. Den ene udloddes her på bloggen og den anden på Annes Instagram profil. Du må naturligvis gerne deltage begge steder for dobbelte chancer. ;)

Min Bedste Bog laver fine personlige børnebøger i flere kategorier. Der er rigtig mange gode historier, som alle laves personlige så de passer lige præcis til modtageren. Som eksempel vælger du ikke kun hovedpersonens køn og skriver navn – du skal også vælge hårfarve og hudtone, så børnene visuelt kan se sig selv i bøgerne også.

Jeg har tidligere skrevet om Min Bedste Bog lige her, og giver dem mine bedste anbefalinger. Det er virkelig hyggeligt at læse de her personlige bøger. Ikke kun for børnene, men også for os voksne som læser højt.

For at deltage i konkurrencen om et gavekort til Min Bedste Bog på en værdi á kr. 300,00 vil vi gerne vide titlen på den bog du vil købe for gavekortet, og hvem den er til. Kig ind på Min Bedste Bog, og se alle de hyggelige titler. Derefter skriver du en kommentar herunder. Hvis det f.eks. er Viggo der skal have titlen Hvis “navn” var en flue, skriver du Hvis Viggo var en flue. Du kan kun deltage med ét lod her, så skriv venligst kun én kommentar. Den må naturligvis gerne indeholde mere end blot titlen på bogen. :)

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

Vi trækker de to vindere på søndag kl. 11.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

43 thoughts on “Vind personlig børnebog fra Min Bedste Bog

 1. Hold nu op, hvor er de søde! “Carl vil være verdens stærkeste”, ville helt sikkert blive et kæmpe hit herhjemme :-)

 2. Jeg ville elske at give min dejlige niece bogen ‘Da Ester kom på besøg’! Vi læser mange bøger sammen, så er sikker på denne her ville blive et klart hit.

 3. CASPER bliver tingfinder, ville jeg meget gerne vinde til vort barnebarn CASPER, han er meget glad for min mand – hans bedstefar, derfor ville denne bog passe så fint.

 4. Vi har allerede “Nelson og den hyggelige hule” og elsker den. Vil rigtig gerne udbygge samlingen med “Da Nelson kom på besøg” :)

 5. “Johan og den hyggelige hule” vil vi gerne vinde :) vi fik “Da Johan fik sit navn” Til min søns barnedåb, den er bare så sød, så vi krydser fingre, og håber på endnu en bog ;)

 6. Jeg ved ikke helt om min datter Dicte skulle have den eller om den skulle gives til min niece Laura i fødselsdagsgave.

  Jeg ville vælge “Dicte og den hyggelige hule”

 7. Samuel og den hyggelige hule. Han er 3 og vil elske at se dig selv i bogen. Storebror fik en lignende bog sidste år så lillebror ønsker sig en rigtig meget. Og de elsker begge at bygge huler :)

 8. Virkelig søde bøger, det var meget svært at vælge. Men jeg det skal være Sebastian laver juleoverraskelser. Min søn på 7 år elsker at hjælpe med at bage, så den passer godt.
  Mvh
  Christina

 9. “Da baby fik sit navn” vil jeg vinde til min veninde, som endnu ikke har bestemt hvad deres søn skal hedde :) De venter til han kommer til verden.

 10. Jeg har endnu ikke børn, men det er forhåbentlig kun et spørgsmål om uger før vi begiver os ud på den spændende rejse. Så hvilket navn der skal stå ved jeg endnu ikke så: … og den hyggelige hule

 11. “Mathilde og den hyggelige hule” ville jeg give min ældste datter på 3 år i julegave. Siden første gang jeg hørte om bøgerne, har de stået højt på ønskesedlen – så jeg krydser fingre for en ekstra julegave i år :-)

 12. Ville ønske mig en bog til min dejlige dreng på 13 mdr og det må være “Laurits og den hyggelige hule” som skal glæde ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *