Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Blødt og lækkert drengetøj fra POMPdeLUX - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler Luc

Blødt og lækkert drengetøj fra POMPdeLUX

pompdelux-fleece

Indeholder reklame

Luc er – ligesom sin søster, blevet forkælet med lidt nyt og lækkert efterårstøj fra POMPdeLUX. Den fine fleecetrøje han har på herover, er super blød og dejlig varm under softshelldragten. Han er også selv blevet glad for den, men det tog altså lidt tid…

Det er nemlig ret svært at købe tøj til Luc, da man aldrig er sikker på at få ham i det. Ikke på grund af hverken udseende eller materiale, da det er meget forskelligt hvad han vælger til og fra. Men bare fordi han gerne selv vil bestemme.

At han har en mening omkring det tøj han har på, startede allerede kort tid efter han blev 1 år.(!) Det har været et værre cirkus til tider, for han giver sig slet ikke.
Hvis han først har sat sig for, at han ikke vil have et stykke tøj på, så hjælper det ikke at tvinge ham i det. Det gør det kun endnu værre… Han får derfor altid to sæt at vælge imellem. Vildt irriterende og ikke det man har brug for om morgenen inden vuggestue og arbejde, men vi har prøvet lidt forskelligt, og fundet frem til at dette fungerer uden de store konflikter.

pompdelux-drengpompdelux-dreng

Det bløde sæt herover er godkendt af Luc, men kun på de dage hvor han lige føler for det. ;) Bukserne er dejlig rummelige og har en fin tykkelse i stoffet her til vinter. Vores vuggestue – eller hus for den sags skyld, har nemlig ikke gulvvarme, og så er det ekstra dejligt med lidt lunt tøj. Blusen er særligt godkendt fordi den i følge Luc har “prikker”, og så vi ser bare bort fra at det egentlig er ruder. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar