Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Anbefaling af FRIENDS flyverdragt - det bedste jeg ved ...
børnetøj

Anbefaling af FRIENDS flyverdragt

friends-flyverdragt friends-flyverdragt-2 friends-flyverdragt1

Med det vejr Danmark har budt på den seneste tid, er det ikke lige vinterovertøj man tænker mest over… Termotøj måske, men ikke flyverdragter mm.

Jeg stod forleden nede i en lokal børnetøjsforretning og kiggede på lidt nyt til Fleur og Luc. Ejeren og jeg faldt i snak, og vi talte bl.a. om, at man ikke helt er klar til at omstille sig ifh. til efterår/vinter, nu hvor (sen)sommeren har været så skøn. Hun fortalte, at hun kun har solgt tre flyverdragter indtil nu. TRE! Det blev jeg alligevel overrasket over at høre.

Herhjemme bliver vi mere og mere vinterklar. Vinterjakken blev købt på udsalg i foråret, vinterstøvler har vi også liggende klar (troede vi – de bliver nemlig for små, øv!), og nu har Fleur fået den fine prikkede flyverdragt af mærket Friends fra Kvickly.

Jeg har aldrig tidligere kigget på overtøj i Kvickly, men jeg må sige, at min umiddelbare vurdering af dragten er rigtig god, og jeg tror den kommer til at holde Fleur dejlig varm og tør hele vinteren i børnehaven.

Dragten har også scoret en høj karakter af ForbrugerLab med hele 4,7 ud af 5, og Søndagsavisen har tidligere skrevet dette om dragten:
“Flyverdragten fra Coops tøjmærke Friends er blandt de billigste af de otte modeller i testen. Alligevel vinder den suverænt. For 650 kroner kan forældre sikre sig en heldragt, der er vandtæt, og som ikke er til at slide op. Og børnene bliver heller ikke overophedede under legen på legepladsen, da dragten også er til at ånde i”.

Normalt er jeg den skrappe mor, som ikke giver flyverdragt på før frosten sætter ind. For hvordan skal hun så klare kulden når den for alvor kommer? Men da Fleur er super begejstret for dragten, fik hun lov til at få den på i et par timer en dag, hvor jeg så samtidig kunne tage disse billeder, så I kan se pasformen. Win-win… ;)

Flyverdragten kan købes i Kvickly til 649,95.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Kvickly, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar