. - det bedste jeg ved ...
baby gaver graviditet jeg anbefaler

.

black-lily-thunder-kamerataske black-lily-thunder-kamerataske1

Med kun syv uger til termin, og en efterhånden ret stor mave, er det ved at være svært at passe noget tøj. Det har det jo egentlig været længe, men mine maxikjoler (som jeg bor i på de varme dage) er virkelig på overarbejde nu. Jovist, man kan godt få nogle der er beregnet til hvaler som mig, men jeg synes virkelig ikke det er pænt, med det ekstra stof i sidesømmen. Har dog ikke prøvet nogle på, så ved ikke om det overhovedet ses..?

Men nu var det ikke maven det skulle handle om… (Det er bare rimelig svært, når man gerne vil vise noget frem, og ikke lige kan gemme maven væk ;). Det er nemlig den smukke kamerataske, som I skal kigge på.

Black Lily har været så søde at give mig den i gave, så jeg kan bære mit kamera med stil. Så skidt pyt med man ligner en hval – tasken opvejer det 100% (i hvert fald i mit hovede ;).

Tasken er i super lækker kvalitet og rigtig god i størrelsen. Jeg har fast en makrolinse på mit kamera (Nikon D40), og det kan uden problemer være i tasken.

Hvis du ligesom jeg er smask forelsket i tasken, kan den købes lige her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Leila
  juni 28, 2014 at 7:14 pm

  Stort tillykke med maven. Jeg er lige faldet over din blog og ville bare høre din fine kjole er fra? Jeg er selv gravid og leder med lys og lygte efter noget pænt tøj her i sommervarmen.

 • Reply
  Anita
  juni 29, 2014 at 8:42 am

  Hold op du er flot gravid, for hval er du i hvert fald langt fra…. Men ja, tasken er vildt lækker, heldige dig :)

Skriv et svar