Tid til termotøj - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur jeg anbefaler Luc

Tid til termotøj

celavi-termo2 celavi-termo4celavi-termo celavi-termo3 celavi-termo1

Sommeren er forbi og vi skal nu vænne os til koldere vejr – særligt om morgenen. Ikke at vi har haft den bedste sommer, men temperaturen er nu altså en anden i disse dage. Det er for koldt til sommerjakke, men bestemt også for varmt til vinterjakke. Der er jo længe til vinter endnu…

Både forår og efterår er vi glade for at bruge termotøj. Fleur har haft det i flere sæsoner, og det er altså bare praktisk. Faktisk bruger vi også jakken om vinteren i bilen, så hun er spændt ordentligt fast uden at fryse. Der er overraskende mange (hvis man lige kigger sig omkring på parkeringspladser) som spænder deres børn fast med store jakker eller flyverdragt. Egentlig tror jeg ikke folk tænker så meget over det, men børnene er jo ikke spændt ordentligt fast under alt det tøj, hvis uheldet skulle være ude. Læs evt. mere omkring det lige her.

Det er Lucs første termotøj, og rent praktisk ville en heldragt nok have været bedre i den størrelse. Når han kravler, kravler jakken op, og han får derfor et bart stykke på ryggen. Men ellers fungerer det rigtig fint. Han har jakken på, når vi cykler afsted om morgenen, og den er dejlig let og behagelig for ham.

Termotøjet fra CeLaVi fåes i et væld af farver hos ØnskeBørn – find din lokale butik her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med ØnskeBørn, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar