Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
. - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler

.

konnerupogco_paaske_1 konnerupogco_paaske_2 konnerupogco_paaske

Vi har endnu engang haft fornøjelsen af at teste lækre chokolader fra Konnerup & Co, og uhhmm – det var en lækker opgave i eftermiddagssolens stråler.

Jeg er vild med designet af den lille kvadratiske æske, som indeholder mælkechokolade med et strejf af rose. Fleur var ret vild med fuglehuset og jeg var helt vild med indholdet. Karamelliserede mælkechokolademandler – det lyder helt fantastisk, ikke? De var som en lille bid af himlen, og var alt, alt for hurtigt væk.
Nu skal vi ikke til nogle påskefrokoster i år, men så kan man jo passende bruge de sparede penge på et fuglehus til sig selv. ;)

De store marcipanæg er med hyldeblomst, hasselnød og pære, orange og ren marcipan. Jeg er vild med Konnerup & Co’s marcipan, og derfor nyder jeg den helst ren, men mine medtestere synes de andre varianter var lækre også.

De fine små ganacheæg er fyldt med rabarber, karamel og citrus, og den klare favorit var karamel – uhhmm, den var lækker. Den hvide med rabarbar var jeg ret spændt på, da jeg elsker rabarber. Desværre var smagen af rabarber ikke så gennemtrængende som jeg kunne håbe, og i stedet blev den meget sød. Det passede dog perfekt til Pierre, som ikke er vildt begejstret for rabarber (hvordan kan man ikke være det?!) og har en meget sød tand. ;)

Rigtig god påske til Jer alle!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  april 25, 2014 at 8:22 am

  Vi var også heldige at modtage den lækre påskepakke – og det blev nydt til fulde, da det er noget ret godt chokolade. :)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:15 pm

   Uhhmm, ja – nu får jeg lyst til de lækre karamelliserede mandler igen. ;)

Skriv et svar