Fineste barselsgave – smukt strik til baby - det bedste jeg ved ...
andre bloggere baby børnetøj gaver glæde strik veninder

Fineste barselsgave – smukt strik til baby

babystrik-Stinne babystrik-Stinne1 babystrik-cardigans

Da vi hyggede med Stinne og Fie i tirsdags, var jeg så heldig at få den fineste barselsgave fra Stinne. Hele to cardigans, to huer og de kæreste shorts – det er simpelthen så vildt! Og vanvittig smukt strik.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at hun kunne finde på, at lave så fin en gave til lillebror. Det er simpelthen SÅ sød en tanke, og I kan tro jeg blev overrasket, glad og rørt.

Stinne er vildt dygtig til at strikke, og viser den ene skønne sag efter den anden frem på både Instagram og bloggen – go follow!

Det sidste billede vidner om, at lillebror helt sikkert ikke kommer til at fryse den første tid. Øverst ligger cardiganen fra Stinne, den næste er fra min strikkedames hånd – se den mm. her, den mørkebrune er fra en anden dygtig blogvenindes hånd, og den sidste er også fra Stinne.

Jeg var ellers sikker på, at jeg tidligere har vist den mørkebrune frem, men efter at have kigget maaange indlæg igennem, ser jeg at det ikke er tilfældet. Til gengæld ligger der et fint indlæg sammen med andre kladder – jeg har simpelthen glemt at udgive det. Tsk tsk… Det er klart en fejl, som der snarest skal rettes op på. Det er så smuk en cardigan, så den får I at se inden længe.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  juli 3, 2014 at 8:46 pm

  Det er vanvittig smukt og lækkert! Har også sat min svigermor til at copy-strikke stort set hele hendes Instagram profil :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:29 pm

   Ja, det er simpelthen så fint! Stinne er så god til at finde de fine opskrifter og vælge farver.

   Lækkert med en svigermor der kan strikke. :) Vi har desværre ikke nogen i familien der kan strikke, men så er det godt vi har en privat strikkedame. ;)

 • Reply
  Camilla
  juli 3, 2014 at 9:31 pm

  Totalt lækre striksager, heldige lillebror! Sådan en dejlig stak kunne vores kommende lillebror også godt lige bruge! Hved du hvilken opskrift Stinne har brugt til den grå/blå cardigan. Ja og forresten så dit tidligere indlæg med strikkesager fra din strikkedame, du linkede til hjelholts ved den ene cardigan ang. Opskrift, men jeg kan simpelthen ikke finde den! Den er bare så fin nemlig og ville gerne selv lave én
  Camilla

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:33 pm

   Ja, han er meget heldig, ham lillebror. <3 Og stort tillykke med graviditeten. Frisk nok at I snupper en 4'er. ;)

   Jeg ved desværre ikke hvilke opskrifter Stinne har brugt. Den grå kunne måske godt være den klassiske rillecardigan som hun har ændret lidt ved, men det er et skud i tågen.
   Prøv at spørge hende på bloggen eller IG. ;)

   Hjeltholt cardiganen sælges vist kun ved køb af garn, men prøv at give dem et kald. De vil sikkert gerne sende. :) Opskriften er super god og i flere størrelser.

 • Reply
  Katrine
  juli 6, 2014 at 8:50 pm

  Stinne, hun kan altså noget med de strikkepinde og i en rygende fart! Dejligt at hun kunne bidrage til et efterhånden voksende strikke sortiment til lillemanden.. <3

  • Reply
   Tine
   juli 20, 2014 at 7:13 pm

   Ja, hun er virkelig dygtig – ligesom dig. <3

 • Reply
  Louise
  oktober 13, 2014 at 7:20 am

  Wow .. SÅ fint! Hvor finder man opskrifter på disse skønheder?! Har fået min søde svigermor til at strikke lidt til min baby Nohr :)

 • Reply
  Lita Bengstrøm
  januar 8, 2015 at 10:58 am

  Hej!

  Faldt over de fine trøjer og søde bukser du har lagt op 3 juli 2014 du har fået af Stinne, tror du jeg kan få at vide hvor opskrifterne kommer fra, det er så fint strik.
  Med venlig hilsen
  Lita

 • Reply
  Babystrik ♡ - det bedste jeg ved ...
  september 16, 2015 at 8:18 pm

  […] og shorts er fra dygtige Stinnes hånd. Jeg har tidligere vist den smukke barselsgave frem lige her. Stinne er i øvrigt begyndt at blogge igen efter nogle måneders pause. Hun har for nyligt postet […]

Skriv et svar