.

Fleur har været så heldig, at få Sycamore hytten i gave af Sylvanian Families. Hun har for nylig fået lidt figurer og tilbehør af os, så huset kom meget belejligt. Ikke mindst fordi jeg også har købt nogle æsker med flere figurer og tilbehør til hendes pakkekalender. ;)

Jeg var lidt spændt på, hvad hun sagde til det, men sikke mange timers god leg der er i Sylvanian. Hun hygger sig helt vildt med de små figurer, og snakker meget med dem. Det er altså en fornøjelse at se på som mor.

Sylvanian har været så søde, at sponsorere et skøjtesæt til en af mine læsere. Vil du være med i konkurrencen, skal du blot skrive en kommentar herunder. Jeg trækker den heldige vinder fredag d. 22/11.

OBS! Vinderen er nu trukket, og den heldige blev Louise med bloggen Dolls and Darlings. Tillykke – jeg sender dig en mail. :)

39 thoughts on “.

  1. Ingrid har været rigtig glad for hendes Sylvanian, som også er blevet opgraderet med bil og dims. Men da jeg så billederne af Fleur slog det mig, at det da også kunne komme på Agnes ønskeseddel. Jeg havde egentlig tænkt hun var for lille, men det er hun jo egentlig ikke. :)

  2. Uhhh, bliver da lige nødt til at deltage. Ved nemlig at Fie får et hus i julegave af sin moster, så det ville bare være helt perfekt med et par ekstra figurer ;)
    Det er jo ren nostalgi, jeg har selv haft utrolig meget glæde af Sylvanian som barn. Desværre var jeg så dum, at sælge det hele. Så vi må igang med en ny samling ;)

  3. Jeg husker selv det fine univers fra min egen barndom. Der blev brugt MANGE timers leg med Sylvanian! Vi har dog endnu ikke nogle af dem herhjemme, men da vores datter er begyndt at lege rollelege, som afspejler vores hverdag, så tænker jeg at vi godt kunne begynde at introducere hende for dem :) og så småt begynde en samling. Jeg vil i hvert fald meget gerne være med i denne give away :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *