. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere børnetøj jeg anbefaler kager

.

pdl1pdl pdl9 pdl7 pdl6 pdl5 pdl3 pdl2

P O M P  D E  L U X  –  Torsdag i sidste uge var jeg sammen med en række andre bloggere inviteret til release event hos POMP de LUX. Vi blev budt velkommen med flag og de lækreste kager på bordene. Medaljerne var altså virkelig lækre, uhhmm…

Vi blev præsenteret for den nye SS14 kollektion, der indeholder omkring 250 styles. Der var virkelig meget fint i blandt, og jeg glæder mig meget, til der kommer en pakke med nogle af de lækre styles jeg valgte ud.

Jeg indrømmer gerne, at mit fokus mest var på pigekollektionen. Ikke med vilje, men sådan er det vist som pigemor. ;) Dog så jeg nogle lækre skjorter og shorts, som jeg er sikker på bliver sommerens hit hos POMP de LUX.
Se med her hos Camilla, som bl.a. viser nogle af de fine skjorter frem.

Som noget nyt, lancerer POMP de LUX i år en overtøjsserie – Adventure by PDL, som indeholder shell, fleece og softshell. Kvaliteten af dette virkede super godt! Jeg overvejer lidt om Fleur skal have shelljakke og -bukser til børnehavestart. Med et vandsøjletryk og åndbarhed som “almindeligt” regntøj på markedet, ville det være et rigtig godt køb.

SS14 kan købes online og ved konsulenter fra på torsdag d. 20/2. Du kan dog smugkigge i kataloget her.

Tak til POMP de LUX for en super inspirerende og meget hyggelig aften.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar