Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere børnetøj jeg anbefaler på tur

.

bykier_lagersalg bykier_lagersalg1 bykier_lagersalg2 bykier_lagersalg3 bykier_lagersalg4 sikkeladetus_elefanthue

B Y K I E R  –  Anne (tidligere blogger på Regnbue Ravage) og jeg tog en hurtig beslutning, og kørte i morges mod Aarhus. byKier havde annonceret lagersalg, og det ville vi rigtig gerne til. Normalt vil jeg ikke køre så langt for et lagersalg, men med udsigt til venindehygge, billige sko og nogle timers mig-tid, var beslutningen nem at tage. ;)

Lagersalget startede fredag formiddag, og da der ikke bliver fyldt op hver dag, var der ikke super meget at komme efter i dag. Dog var både Anne og jeg heldige, og vores piger fik både sandaler og vinterstøvler. Fleurs fødder skal godt nok vokse med turbofart den næste tid, for at sandalerne passer – desværre… Men sådan kan det jo gå. Vi håber på de kommer til at passe.

På vej hjem fra lagersalget, svingede vi indenom Skejbycentret, og fandt en pølsemand. Egentlig havde vi mere lyst til et cafébesøg, men tiden var knap, da vi skulle være i Esbjerg igen kl. 13. Hotdog og Cocio er nu heller ikke at kimse af… ;)

Ved Skejbycentret ligger der den fineste lille børnetøjsbutik. Vi var selvfølgelig nød til at gå ind og lure, og jeg fandt en lækker elefanthue til Fleur til halv pris. Jeg kunne have købt meget mere, men med en personlig shopper til Poppy Rose lagersalg i går, byKier i dag – plus alt det løse, var jeg nød til at begrænse mig. Men med hue og vinterstøvler i hus, er Fleur mere eller mindre klar til næste vinter. Vi har nemlig også Ver de Terre flyverdragt og Mini A Ture vinterjakke liggende allerede.

Lagersalget er også åbent i morgen fra kl. 10-16. Dog vil jeg ikke mene der er så meget at komme efter, men bor man i nærheden, er det værd at prøve. Priserne er super gode. Se adresse og priser her.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Anne
    marts 5, 2014 at 8:12 pm

    Som altid bag ud med min bloglæsning, men hyggelig med billeder fra vores tøsetur :) det må vi gøre snart igen.

Skriv et svar