Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Julekalender på bloggen // jul i børnehøjde - det bedste jeg ved ...
andre bloggere Fleur jul julekalender Luc

Julekalender på bloggen // jul i børnehøjde

juledeko-fleur

Første søndag i advent er ved at være forbi, og tænk sig – om bare to dage står der jul, jul og atter jul på programmet.

Vi har mange og alligevel ret få planer for december. Det vil sige, at vi har planer om ikke at have for mange planer. Simpelthen have hjemmehygge med mulighed for spontane ting på programmet. Der sker så mange hyggelige ting i december, og vi hverken kan eller vil tage del i det hele, men vi vil gerne have muligheden for selv at vælge, og ikke være booket til højre og venstre. Det går sådan nogenlunde indtil videre – i hvert fald i forhold til børnene… Vi voksne har både julefrokost og bryllup på programmet de næste par weekender.

I år bliver julen markeret her på bloggen i meget større grad end tidligere. Anne fra bloggen Krittewitt og jeg har i fællesskab planlagt en julekalender, der kommer til at være på vores blogs fra 1.-24. december. Her kommer til at være masser af julehygge, små fine DIY’s til pynt og andet godt man kan lave med børnene, opskrifter og tips til julekager, og lidt inspiration til juleønsker og lignende.
Derudover vil der være lækre konkurrencer med nogle af vores yndlingsbrands. Vi håber, at I vil følge med, og måske blive inspireret til aktiviteter med børnene og deltage i konkurrencerne.

Anne har åbnet første låge i dag, hvor hun viser hvor fine småkager man kan lave med en treårig ved sin side. Kig forbi – det ser super hyggeligt ud.

kokkehue-barn

Her i Esbjerg har der også stået bagning på programmet. Min lille hjælper havde den fine kokkehue på, og synes selv hun var ret så sej. Kagerne må I se en anden dag i en låge – uhhmm, de ligger godt i maven. ;)

kukkuk-luc kukkuk-luc1

En forkølet lille mus som er blevet vild med at lege “kuk kuk, bøøøh” – eller “borte, borte, tit tit” om man vil. ;)

Juletræet på første billede – ja, altså grenene, har Fleur helt selv stået for at pynte. Alt for store grene til den lille vase, men i den alder er det “more is more”, så hverken grene eller mængden af pynt kunne være mindre. ;)
Meget af pynten er hjemmelavet fra sidste år (se flere billeder af pynten her – måske en idé til jer derhjemme?), og ellers er det julekugler i lidt skæve støbninger. Julemanden kom med nogle stykker sidste år, og så har vi købt nogle enkelte i fællesskab, Fleur og jeg. Hun synes virkelig de er festlige, og selvom jeg egentlig synes “less is more”, så pynter hendes juletræ (som hun kalder det) nu rigtig fint i vinduet på legeværelset.

Har I mon fået pyntet op?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar