Skab gode minder - det bedste jeg ved ...
jul

Skab gode minder

hjemmelavet-julepynt fleur-julepynt julepynt-pallietter julepynt14-1 julepynt14 pebernodder ribena

Ribena vil gerne sætte fokus på de gode minder, og har på Instagram startet hashtagget #skabgodeminder. De opfordrer danskerne til at dele de gode minder med hashtagget, og der udtrækkes hver måned en vinder af det bedste billede.

I 65 år har Ribena været en del af danskernes liv. På den ene eller den anden måde… Jeg kender flere med tradition for et glas Ribena til risengrøden d. 23. december. Andre drikker Ribena til børnefødselsdagen… Herhjemme drikker vi et glas Ribena når vi hygger.

Fleur har været hjemme fra børnehave i en uges tid pga. mellemørebetændelse, og jeg har forsøgt at hygge og skabe gode minder, på trods af det kan være lidt krævende at stå med de to banditter selv. ;)

Vi har bl.a. lavet vores egen julepynt, bagt pebernødder, og selvfølgelig også holdt pause foran fjernsynet med saft og snacks. Filmen “Frost” har nærmest kørt på repeat den sidste tid, men ingen af os er trætte af den endnu. Fleur og jeg synger lystigt sammen, og hygger helt vildt. :)

Vil du være med i konkurrencerne som Ribena kører, skal du på Instagram tagge et billede med #skabgodeminder og @ribenadk, samt følge @ribenadk. Det er ret gode præmier de har på højkant. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ribena, men ord og mening er min helt egen.
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

1 kommentar

Skriv et svar