Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 2

#1-2
Vi har netop sendt invitationer ud til Fleurs 2 års fødselsdag. Det blev en af de nemme denne gang – tiden er ikke lige til andet, og synes egentlig også de blev fine sådan her.

#3
Jeg har været på biblioteket og låne lidt havebøger til aftenhygge. Aller helst foretrækker jeg Mr. Grey, men når den æra nu for længst er ovre, må jeg blive voksen og læse om grøntsager.

#4
Fleur giver ofte sine venner fra dagplejen et kys på gruppebilledet fra dagplejen som hænger ved puslepladsen. Synes det er så kært…

29 thoughts on “Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 2

 1. Det er da nogle super fine invitationer til Fleurs 2 års dag. Vores må piger bliver så hurtigt store <3

  Uh havebøger, jeg får helt sug i maven efter forår, spirer og højbede… suk!

  1. Hihi Libbie… Kan godt se at det er meeeget nemmere, men kan alligevel ikke helt få mig selv til det. Ikke lige nu i hvert fald. Det kommer nok. ;)

 2. Er helt vild med invitationer, meget kreative, hvilken font har du brugt?
  Glæder mig også til havesæsonen går i gang, sidste år havde vi tomater for første gang og tror vi skal prøve med kartofler i år. Flot sweater du har strikket til Fleur. Kh Anita

  1. Mange tak Anita. Fontene hedder A little pot og Learning Curve.
   Vi havde lidt kartofler sidste år, og skal i år have mange flere. Det er SÅ fantastisk at grave op.
   Har desværre ikke selv strikket sweateren til Fleur – gid det var så vel. ;)

   KH

 3. Sikke fine invitationer! Og ja, jeg skal da også have lånt nogle havebøger på biblioteket – tak for inspiration!! SKønt sidste billede, hvor er hun bare kær:0) Ønkser dig og dine en dejlig påske! Kh. Louise

 4. Hihi, og de invitationer er den hurtige løsning?? De ser 100 gange bedre ud end noget jeg nogensinde kunne lave!!! Må også lige kigge på dine bryllupsindlæg igen forresten :)
  Søde Fleur altså :) Og A har også den trøje liggende til om et par størrelser. Den er bare så FIN.

  Kram

  1. Argh, kan godt se det måske lyder forkert med hurtig løsning. Men altså i forhold til at klippe klistre som vi gjorde til bryllup, så er dette en hurtig løsning. ;)

   Trøjen er simpelthen så lækker! Hun er ved at vokse ud af den nu, så tror vi skal ha’ strikket en ny op til sensommeren.

   Kram tilbage

  1. …altså det grafiske. Og hvor er det dog et sødt kyssebillede af Fleur. Det er rart at vide, at hun har det så godt med dem hun bruger så mange dagtimer med. :)

  2. Mange tak Maiken! Ja, det er skønt at vide, at hun er så glad for sine små legekammerater. Det er trods alt mange timer de tilbringer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *