. - det bedste jeg ved ...
fastelavn Fleur the 52 project '14

.

fastelavn_mickey_mouse fastelavn_mickey_mouse1 uge9

F A S T E L A V N  –  Som tidligere skrevet, har vi den seneste tid talt meget om fastelavn herhjemme. Først ville Fleur være Pippi, så klovn, og frem og tilbage mellem de to. Men da hun en dag så mig pinne et Mickey Mouse kostume på Pinterest, var der ingen tvivl – hun ville være Mickey Mouse.

Da kostumet er ret nemt at gå til, og ret anderledes end klovn og Pippi (som så mange andre er klædt ud som), ville jeg selvfølgelig gerne følge hendes ønske. Men om hun så havde valgt at være prinsesse, havde jeg nok også fulgt hendes ønske. ;)

Fra garderoben tog jeg et par sorte strømpebukser og en sort bluse. De røde shorts måtte jeg købe stof til, men da en af de lokale stofbutikker holder ophørsudsalg, kom jeg kun af med 35,- for en halv meter. “Knapperne” er af hvidt filt og blot limet på.
For at lave ørerne, købte jeg en sort børnehårbøjle, klippede cirkler i sort filt, lagde et papstykke imellem for at stive dem af, og syede rundt om. De blev til sidst syet på hårbøjlen og holder rigtig fint.

Fleur var meget stolt over at være Mickey Mouse, og jeg synes selvfølgelig også hun er noget af det kæreste.

Da hun blev afleveret i dagpleje i fredags som Mickey Mouse, havde jeg taget skiftetøj med til hende, da jeg ikke regnede med, at hun ville være klædt ud hele dagen. Derfor blev jeg noget overrasket over, at se hende som Mickey Mouse, da jeg hentede hende. Vi fik det først af hende, da hun skulle i seng, og næste morgen ville hun have det hele på igen og have malet næsen.

Det sidste billede hvor Fleur viser sin undertrøje frem også, har jeg valgt som ugens billede. (9/52)

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  marts 25, 2014 at 8:21 pm

  Sikke en yndig Mickey Mouse. :)

  Agnes ville bare gerne være prinsesse, så her blev principperne bøjet lidt. Jeg synes nemlig det er lidt kedeligt med alle de prinsesser.

  • Reply
   Tine
   marts 26, 2014 at 9:20 pm

   Tak søde Maiken. Havde Fleur bedt om at være prinsesse, så var hun nu også blevet det. Men ja, alle er prinsesser, så jeg synes det var skønt at hun valgte noget andet.

 • Reply
  Er I klar til fastelavn? | det bedste jeg ved ...
  februar 10, 2015 at 8:07 pm

  […] KOSTUME: Manden med den gule hat (via Pinterest) // min lille Mickey Mouse sidste år – se mere her // Pjerrot (via […]

Skriv et svar