.

Torsdag i sidste uge var jeg sammen med 9 andre bloggere inviteret til hygge og madlavning i Karolines Køkken i Aarhus. Aftenen stod i hytteostens tegn, og vi fik lavet nogle super lækre retter – både med og uden hytteost.

Jeg var på hold med Mille og Malene. Vi improviserede en ret lækker (altså hvis jeg selv skal sige det) forret bestående af græskarsuppe med sprød topping af bl.a. græskarkerner og rejer, og lækre brødsticks on the side.

Som hovedret lavede vi en ny hverdagsret fra Karoline – nemlig pizza med hytteost og kartofler. Det er en super nem og hurtig hverdagsret – særligt hvis man bruger en færdiglavet pesto. Selvom det nu ikke tager lang tid at lave en lækker en selv…

Jeg kørte træt (og meget mæt) hjem til Esbjerg, med et smil på læben over fire hyggelige og ikke mindst inspirerende timer.

Tak for nogle super skønne timer til holdet bag, og ikke mindst de søde blogpiger der deltog.

5 thoughts on “.

  1. Det ser helt igennem hyggeligt ud, begynder snart at ønske mig hjem til Jylland, for I har godt nok nogle fine arrangementer :) Suppen ser vildt lækker ud, kan man mon lokke opskriften ud af jer…?
    I øvrigt, den rødternede ko minder mig så meget om min barndom :)

  2. Tak for en skøn dag og aften – og se lige min ninja-hånd på foto nr. 3, der bare hakker så hurtigt, at dit kamera ikke kan nå at stille skrapt på den. Wauw! :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *