. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla test

.

Jeg har af Abilica fået tilsendt et “pump set“, som er en vægtstang med flere forskellige vægtskiver, der nemt kan sættes på efter behov.

Jeg kan med det samme indrømme, at jeg virkelig er svag på det punkt… Der skal altså ikke særlig mange kilo på, før end jeg ikke kan tage mere end fem. Men både Pierre og jeg har haft det ret sjovt under denne test. Særligt når jeg har lavet squats med den, er der blevet grinet i stuen. ;)
Selve stangen og vægtskiverne er rigtig fine og i god kvalitet, så det er i hvert fald ikke derfor, jeg endnu ikke har baller af stål. ;)

Abilica er både en fysisk butik i Aarhus og en rigtig fin netshop med god beskrivelse og vejledning. De går højt op i hjemmetræning, og yder gerne hjælp til, at finde præcis det der passer til ens behov. Du kan se flere fine produkter her og her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Abilica, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  oktober 3, 2013 at 7:58 pm

  Det var da en sej ting at teste. Jeg har forvildet mig ud i en 30-dages squat challenge – for en pænere popo vil da være dejligt. Men jeg er lige startet i dag, så lad os nu se om det holder ved? Det er hårdt nok uden vægtstang (det var så dér min sørgelge form er pt). ;-)

 • Reply
  Anita
  oktober 3, 2013 at 9:03 pm

  Fedt, er vild med teksten ;) Kunne da også godt tænke mig en pæn(ere) popo ;)

Skriv et svar