.

I går var vi til gymnastik med Fleur for anden gang, og hun har klaret det flot begge gange. Jeg må indrømme, at jeg var ved at revne af stolthed, da min lille forsigtige Nuller hoppede, dansede og jublede af glæde næsten hele første time igennem. 
Lille bitte store Fleur…
Som I kan se, sidder gymnastikdragten fra Soft Gallery super fint. Jeg er virkelig glad for mit valg – den er simpelthen blød og lækker. Behøver jeg sige, at jeg synes hun er noget af det kæreste i tøjet? ;)

12 thoughts on “.

 1. Hvor er hun bare sød og fin! Og hvor er det dejligt at hun har en fest til gymnastik.

  Ingrid skal også have gymnastikdragten i fødselsdagsgave. Hvordan er den btw i størrelsen? Jeg regner bare med at hun skal bruge ensfarvede leggins under. Stakkels Agnes må nøjes med ugentlig gymnastik med dp. Vi er åbnebart ikke sådan nogle overskudsforældre. ;)

  1. Tak Maiken! Det er rigtig skønt at se hende hoppe rundt af glæde og begejstring.

   Ingrid bliver super fin i dragten også. Synes SG er til den lille side… Fleurs dragt er str. 3 år – hun bruger normalt 92/2 år i alt andet. Jeg har købt et par sorte leggins til Fleur som hun har under nu. Første gang havde hun dog hvide strømpebukser under i mangel af leggins. ;)

   Stakkels lille Agnes… ;) Fleur går også til gymnastik med dp hver fredag, men nu har vi jo kun én at tage os af, så hun blev meldt til hver onsdag også. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *