.

fub_poppy_rose_baby_dreng soft_gallery_udsalg

For nyligt gik det op for mig, at det jo ikke kun er nyt tøj der skal købes – i og med det er en lillebror der gemmer sig i maven… Det er også sengetøj, puslepude, sengerand, ammepude, stofbleer og sikkert mere jeg har glemt.

Om jeg skal have en ammepude, har jeg endnu ikke besluttet. Jeg brugte det ikke med Fleur, da den jeg havde var virkelig dårlig. Det resulterede i meget trætte og ømme arme og skuldre, men jeg vænnede mig jo til det. Har I haft succes med en bestemt ammepude, må I meget gerne give lyd.

Vi har en del hvide stofbleer, men også pigefarvede fra bl.a. Holly’s. Vi har talt om blot at farve dem, men jeg frygter nu altså lidt resultatet, så helt streget fra indkøbslisten er de ikke. Og der findes jo altså også mange fine drengestofbleer derude… ;)

Jeg er så småt startet med at købe tøj til lillebror. Ja, det hedder han altså… Vi har slet ikke nogle navne på tale endnu – faktisk er papiret bare hvidt og uden et eneste forslag. Ikke at han ville få et navn i maven, men det er jo meget rart, at have nogle navne klar ved fødslen. Så har I tænkt på et navn, der ville passe godt til Fleur, skal I endelig byde ind.

Tøjet på det første billede har jeg købt brugt, og det nederste er udsalgskup fra Soft Gallery. Her var Fleur heldig at få en fin nederdel også. Den er simpelthen så kær til hende, og hun elsker at danse rundt i den.

Holly’s // FUB // Poppy Rose // Soft Gallery

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

17 thoughts on “.

  1. Tak for dit bud, Linnea. Både Pierre og jeg synes ret godt om Philippe, men vi er også enige om ikke at kunne lide navnet Philip. Altså den danske version, som mange jo nok vil bruge, trods barnet bliver døbt Philippe… ;)

  1. Mange tak, Silja. Fleur og Philippe lyder super fint, men hverken Pierre eller jeg kan lide navnet Philip, som mange jo nok vil udtale Philippe som – desværre.

 1. Jeg har ikke brugt ammepuder til nogen af dem; forsøgte med den ældste, men det fungerer ikke for mig :) Men jeg farvede faktisk en masse stofbleer fra den ældste til den yngste (selvom de begge er drenge var de bare blevet lidt kedelige i det), og det fungerede helt fint :)

  1. Tak, Thea. Jeg må se om det ender med at jeg farver eller køber nye. Det er jo sjovest at købe nye, men klart mest fornuftigt at farve de gamle. ;)

 2. Viktor selvfølgelig – i bedste Harry Potter-stil ;-P

  Ej, det med navne er virkelig svært nogen gange

  1. Åhh, jeg er en af de få som hverken har set eller læst Harry Potter – eller Ringenes Herre for den sags skyld. Men Fleurs fætter hedder Victor, så det er udelukket. ;)

 3. Tillykke med lillebror :) Jeg synes Carl eller Louis kunne være fint. Uhh ammepuder, jeg har haft en fra Småfolk denne gang, uden kugler, men får den ikke brugt. Men se på Emili Blog, hun har en som ser virkelig fin ud, som hun skriver er rigtig god.

 4. Ej Tine, vi burde da have byttet garderober så. ;-)
  Jeg var faktisk rigtig glad for min ammepude, havde en fra Sebra. Jeg vil bruge den igen, men har ønsket et nyt betræk dertil da den desværre ikke lige falder i min smag mere. Petite legarth har nogle skønne modeller!!

  1. Haha, ja – det havde da været nemt. ;)

   Sjovt nok var min elendige ammepude fra Sebra. Men det var en af de første de lavede (med vatfyld), og det har de da heldigvis ændret siden.

   Hvis jeg havde et pengetræ i haven og indkøbslisten til lillebror ikke var så lang, havde jeg for længst klikket en fra Petite Legarth hjem. ;) De er simpelthen så lækre!

 5. Årh hvor hyggeligt med små drengeshopperier….:) Jeg lånte min søsters ammepude til Frida – det var vist en fra Sebra – den var god og med fossflakes.. Det ville jeg klart gå efter.. De kan købes uden betræk – altså bare hvide, og så købe et fint betræk til…..;)
  Knus

  1. Ja, det er ret hyggeligt. Fik også en lille sending i fredags, og Fleur og jeg synes det var ihh og åhh så fint. Pierre begejstres ikke helt på samme måde, så det er skønt at dele glæden med Fleur. ;)

   Fossflakes har jeg hørt godt om før – jeg må vist ud og mærke nogle forskellige. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *