. - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj

.

fub_poppy_rose_baby_dreng soft_gallery_udsalg

For nyligt gik det op for mig, at det jo ikke kun er nyt tøj der skal købes – i og med det er en lillebror der gemmer sig i maven… Det er også sengetøj, puslepude, sengerand, ammepude, stofbleer og sikkert mere jeg har glemt.

Om jeg skal have en ammepude, har jeg endnu ikke besluttet. Jeg brugte det ikke med Fleur, da den jeg havde var virkelig dårlig. Det resulterede i meget trætte og ømme arme og skuldre, men jeg vænnede mig jo til det. Har I haft succes med en bestemt ammepude, må I meget gerne give lyd.

Vi har en del hvide stofbleer, men også pigefarvede fra bl.a. Holly’s. Vi har talt om blot at farve dem, men jeg frygter nu altså lidt resultatet, så helt streget fra indkøbslisten er de ikke. Og der findes jo altså også mange fine drengestofbleer derude… ;)

Jeg er så småt startet med at købe tøj til lillebror. Ja, det hedder han altså… Vi har slet ikke nogle navne på tale endnu – faktisk er papiret bare hvidt og uden et eneste forslag. Ikke at han ville få et navn i maven, men det er jo meget rart, at have nogle navne klar ved fødslen. Så har I tænkt på et navn, der ville passe godt til Fleur, skal I endelig byde ind.

Tøjet på det første billede har jeg købt brugt, og det nederste er udsalgskup fra Soft Gallery. Her var Fleur heldig at få en fin nederdel også. Den er simpelthen så kær til hende, og hun elsker at danse rundt i den.

Holly’s // FUB // Poppy Rose // Soft Gallery

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  april 10, 2014 at 8:14 pm

  Jeg havde heller ikke ammepude ved min ældste, men har købt en fra Småfolk til lillebror, og den er jeg super glad for :)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:16 pm

   Tak for dit input, Henriette. Jeg skal vist rundt og mærke lidt forskellige. :)

 • Reply
  Linnea
  april 10, 2014 at 8:53 pm

  Jeg tænker, at Philip eller Philippe vil passe godt til Fleur :-)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:18 pm

   Tak for dit bud, Linnea. Både Pierre og jeg synes ret godt om Philippe, men vi er også enige om ikke at kunne lide navnet Philip. Altså den danske version, som mange jo nok vil bruge, trods barnet bliver døbt Philippe… ;)

 • Reply
  Silja Juul Krüger
  april 10, 2014 at 9:09 pm

  Tillykke med den kommende lillebror – Måske Fleur og Phillipe ?

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:19 pm

   Mange tak, Silja. Fleur og Philippe lyder super fint, men hverken Pierre eller jeg kan lide navnet Philip, som mange jo nok vil udtale Philippe som – desværre.

 • Reply
  Thea Vaskavulla
  april 11, 2014 at 9:13 am

  Jeg har ikke brugt ammepuder til nogen af dem; forsøgte med den ældste, men det fungerer ikke for mig :) Men jeg farvede faktisk en masse stofbleer fra den ældste til den yngste (selvom de begge er drenge var de bare blevet lidt kedelige i det), og det fungerede helt fint :)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:20 pm

   Tak, Thea. Jeg må se om det ender med at jeg farver eller køber nye. Det er jo sjovest at købe nye, men klart mest fornuftigt at farve de gamle. ;)

 • Reply
  Karen Elisabeth
  april 11, 2014 at 7:52 pm

  Viktor selvfølgelig – i bedste Harry Potter-stil ;-P

  Ej, det med navne er virkelig svært nogen gange

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:22 pm

   Åhh, jeg er en af de få som hverken har set eller læst Harry Potter – eller Ringenes Herre for den sags skyld. Men Fleurs fætter hedder Victor, så det er udelukket. ;)

 • Reply
  Anette
  april 12, 2014 at 11:13 am

  Tillykke med lillebror :) Jeg synes Carl eller Louis kunne være fint. Uhh ammepuder, jeg har haft en fra Småfolk denne gang, uden kugler, men får den ikke brugt. Men se på Emili Blog, hun har en som ser virkelig fin ud, som hun skriver er rigtig god.

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:22 pm

   Mange tak, Anette. Jeg må vist ud og mærke nogle forskellige. ;)

 • Reply
  Ida
  april 12, 2014 at 6:03 pm

  Ej Tine, vi burde da have byttet garderober så. ;-)
  Jeg var faktisk rigtig glad for min ammepude, havde en fra Sebra. Jeg vil bruge den igen, men har ønsket et nyt betræk dertil da den desværre ikke lige falder i min smag mere. Petite legarth har nogle skønne modeller!!

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:25 pm

   Haha, ja – det havde da været nemt. ;)

   Sjovt nok var min elendige ammepude fra Sebra. Men det var en af de første de lavede (med vatfyld), og det har de da heldigvis ændret siden.

   Hvis jeg havde et pengetræ i haven og indkøbslisten til lillebror ikke var så lang, havde jeg for længst klikket en fra Petite Legarth hjem. ;) De er simpelthen så lækre!

 • Reply
  Anne
  april 14, 2014 at 6:45 pm

  Årh hvor hyggeligt med små drengeshopperier….:) Jeg lånte min søsters ammepude til Frida – det var vist en fra Sebra – den var god og med fossflakes.. Det ville jeg klart gå efter.. De kan købes uden betræk – altså bare hvide, og så købe et fint betræk til…..;)
  Knus

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 8:27 pm

   Ja, det er ret hyggeligt. Fik også en lille sending i fredags, og Fleur og jeg synes det var ihh og åhh så fint. Pierre begejstres ikke helt på samme måde, så det er skønt at dele glæden med Fleur. ;)

   Fossflakes har jeg hørt godt om før – jeg må vist ud og mærke nogle forskellige. :)

 • Reply
  Pernille
  maj 8, 2014 at 6:38 pm

  Jeg er lige faldet over din blog via instagram! Tillykke med lillebror på vej. Ville bare anbefale den ammepude jeg fik købt (for sent dog, kunne så godt have brugt den tidligere): Dr. Brown’s by Simplisse Gia Nursing Pillow
  http://www.Diapers.com/p/s-82365?noappbanner=true

Skriv et svar