18 thoughts on “.

  1. Tak Jeannett! Der skal laves rigtig meget i haven endnu, men dette er “det bedste jeg ved” i haven. Nogle steder ligner den en slagmark. ;)

  1. Mange tak! Det er super skønt, at kunne høste lækre grøntsager i haven. Fleur spiser som regel også mere, hvis hun selv har været med til at grave kartofler op. ;)

  1. Mange tak Anita! Som skrevet længere oppe, er dette “det bedste jeg ved” fra haven. Der er rigtig meget der skal gøres endnu. ;) Hegnet er vi super glade for, og særligt sammen med valmuerne.

  1. Valmuer er simpelthen også så smukke! Det vælter op med dem langs hegnet. Pierre havde købt 3.000 valmuefrø i England som han spredte der. Det var ikke meningen allesammen skulle såes, men i følge ham selv, så var frøene så små, at de bare fløj ud. Haha! :)

 1. Det var dog den fineste store gang valmuer i har op af det nye kastanjehegn…. Er det noget du selv har sået eller er det bare kommet af sig selv?? Så smukt.

  Jeg håber også vi får sat det hegn midt over haven næste år istedet for det grønne trådhegn, det ville være så fint.

  Vidunderlige stemningsbilleder Tine, som altid :-)

  1. Prøv at se mit svar til Anne herover – vi eller rettere Pierre har drysset 3.000 frø ud. :)

   Først troede vi ikke de kom, men lige inden vi tog på ferie, var det der lignede ukrudt ved, at forvandle sig til store valmuer. Og da vi kom hjem en uge senere, stod der et fint rødt hegn og bød os velkommen. :)

   Og tusind tak for de søde ord. Kastanjehegnet vil bestemt også klæde Jeres smukke have.

  2. ahh det havde jeg slet ikke lige læst. Men det var da også mange…. Må håbe de så har sået sig selv fremover :-) Men hvor mange poser er ca 3000 frø?? Jeg elsker de valmuer der, de er så fine, vi har forsøgt at flytte dem af flere omgange, men det lykkedes bare slet ikke, nu HÅBER jeg at roden bare overlever og den sætter planter næste år.

   Ja det hegn ville være fint her også, jeg er så vild med det, de har det i metermål i bauhaus, ikke helt så fint som dit, men det kan godt gå an :-) Så holder lidt øje om det bliver sat ned her i efteråret.

   Ha en dejlig dag

   KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *