.

S N A C K  P Å  F A R T E N  –  Fleur er ofte henne og pege på Cheez Dippers pakkerne, når vi er ude at handle, så da Cheez Dippers ville sende os en kasse med den nye fuldkornsvariant, sagde vi ja tak.

Fleur er ikke særlig vild med ost – faktisk spiser hun slet ikke ost. Kun hvis det er smeltet på lasagne f.eks. Men hvis hun har set mig rive osten over inden den kommer i ovnen, er det ikke sikkert hun spiser det øverste lag. (her er jeg tilbøjelig til at tænke møgunge ;)

Derfor har jeg ikke villet købe Cheez Dippers til hende, da hun heller ikke spiser Den Leende Ko. Men nå, nu har vi prøvet, og de første to kiks røg ned med en smule ost. (jeg fortalte selvfølgelig ikke at det var ost, men at det bare var dip) Efter de to første rynkede hun på næsen, og ville kun spise kiksene alene. Som så også blev godkendt. :)

Jeg kan selv godt lide Cheez Dippers og synes også den nye fuldkornsvariant er god. Det er mange år siden jeg sidst har fået det, så egentlig passer det mig fint, at Fleur ikke vil spise det. ;)

2 thoughts on “.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *