.

I søndags var Fleur og jeg til et blogevent for bloggere med børn. Det var Stinne, Marina og Lou der havde arrangeret det hyggelige arrangement i Grindsted.

Fleur sov fra vi kom, og to en halv time frem, så jeg havde god tid til, at kigge på fine sager fra både Norlie og byKier. Susanne, som er konsulent for Norlie viste mange super lækre styles frem. Jeg endte da også med, at bestille lidt forskelligt til Fleur derfra. ;)

Lone Kier, som startede byKier for fire år siden, fortalte om sin baggrund i skobranchen, og havde taget en masse fine sko med. Lone er virkelig inspirerende, og det lyste ud af hende, at hun er lige hvor hun skal være. Har endnu ikke købt et par sandaler til Fleur derfra – kan simpelthen ikke beslutte mig. Vi har vist det man kalder “sandalkrise”. (jo jo, den er god nok – det findes altså) Godt der ikke er brug for dem endnu…

Jeg mødte en masse søde piger, men nåede desværre ikke at snakke med dem alle. Håber dog der bliver mulighed for det en anden god gang. Vi fik alle en fin goodiebag med hjem – mere om den en anden dag.

11 thoughts on “.

 1. Det ser ualmindelig hyggeligt ud! Og hvor er det da også en fin idé med at kombinere blogtræf og de to home-parties (måske nok især fordi begge repræsenterer er virkelig fine mærker). Hvis ikke der havde været så pokkers langt til Grindsted ville jeg have elsket at være med. :)

 2. Enig! Det ser fantastisk hyggeligt ud – jeg ville også ønske at jeg kunne have været med… Lækre mærker, kan godt forstå at du måtte have noget med fra Norlies fine sommerkollektion.

  1. Det var også rigtig hyggeligt. :) Begrænsede mig en del, trods masser af fine styles. Trods lavere priser, løber det jo hurtigt op alligevel. ;)

 3. Der er efterhånden vist mange billeder i blogland af Stinnes skønne Kählervase :)
  Skønt at møde dig, Tine. Vi må se, om vi ikke gentager successen til efteråret…

  1. Ja, den var fin med de lyserøde roser i. Og så passede det hele på bordet jo rigtig fint sammen.

   I lige måde, Marina. Jeg er klar igen til efteråret, hvis det bliver aktuelt. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *