Anmeldelse af Ergobaby svøb - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler

Anmeldelse af Ergobaby svøb

moulin-roty-luc ergobaby-swaddler ergobaby-svoeb

Tidligere i dag var jeg et smut i den lokale garnforretning, og når man har en lille lækker snart-fire-måneder-gammel baby med, så er det ret naturligt at snakken slår over i baby.

Min garnpusher fortalte stolt og med funklende øjne om hendes første barnebarn, som selvfølgelig er ihh og åhh så sød. Desværre er det lille ny vidunder også et uroligt barn, og med mine erfaringer fra Luc, fik vi os en god snak.

Jeg anbefalede bl.a. de lækre svøb fra Ergobaby, som vi har testet de sidste måneder med Luc. Når Luc ikke kan finde ro og fagter vildt med armene, svøber jeg ham i Ergobaby svøbet. Det er ikke altid han overgiver sig til søvnen, men svøbet har en beroligende effekt, og det har hjulpet os en del om natten.

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 21.09.37

Måden svøben er lavet på er super brugervenligt (altså så selv farmand kan svøbe baby ;). Det er nemt at justere for den perfekte pasform og findes i to størrelser. Svøbet er lavet i 100% bomuld, og meget blødt og behageligt for baby.

Jeg har anbefalet svøbet til højre og venstre – vi er virkelig glade for det. Og hvem kan lige stå for sådan en lille rullepølse?

Luc er egentlig ved at være for stor til den mindste størrelse nu, men vi bruger det dog stadig. Det er på ingen måde ubehageligt for ham, og nu hvor posen til benene er for kort, ligger han bare ovenpå posen. De kan derfor anvendes ret længe, og fordi det er så god kvalitet, kan de sagtens bruges af mange børn, før end de skal skiftes ud.

Videoen herunder viser hvor nemt det er, at svøbe sin lille baby med Ergobaby. Kært, ikke?

Ergobaby har været så søde at sponsorere en 2-pak svøb (magen til dem vi har testet her) til en heldig læser. Nærmere info følger snarest… :)

Nussekanin fra Moulin Roty // natdragt fra Petit Bateau – lign. her // tæppe fra Fabelab // barnevognsrand fra Sebra // kaninbamse fra Jellycat

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ergobaby, men ord og mening er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  camilla // Olinesmor
  december 10, 2014 at 7:44 am

  Vi brugte også svøb til Oline. Dog brugte vi bare hendes dyne, som vi rullede hende ind i og så bandt vi en stof ble rundt om for at holde fast på det hele. Alle andre svøb kunne hun mosle sig ud af i løbet af ingen tid. Det så meget voldsomt ud, men hold fast hvor det virkede. Når hun så sov så bandt jeg stofbleen op og så løsnede dynen sig langsomt.

 • Reply
  vinnie
  december 10, 2014 at 8:35 am

  Vi har ergobaby bæreselen, og selvom jeg efterhånden har en tyksak på 8 mdr og tæt ved 10 kg, så elsker jeg stadig den sele. Ergobaby laver simpelthen sådan nogle dejlige produkter :)

 • Reply
  Christinna C
  december 14, 2014 at 8:07 pm

  Her hjemme har vi endnu ikke en baby, min mand og jeg er dog i planlæggelsesfasen. Så allerede nu suger jeg alle de råd, jeg kan, til mig. Dette råd er i hvert fald noteret nu.

Skriv et svar