BabyTummel · tumler du med dit barn? - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler Luc

BabyTummel · tumler du med dit barn?

babytummel4 babytummel3 babytummel2 babytummel1 babytummel

Herhjemme er svaret JA! Vi tumler rigtig meget med både Fleur og Luc. Pierre er helt klart den der tumler mest med Fleur – men er det ikke bare sådan med fædre?
Højere, vildere… :) Men jeg synes nu også hun er lidt for tung for mig, på trods af hendes små fjorten kilo. Mine arme bliver alt for hurtigt trætte, og nej – det er ikke nu vi skal tale om mormor-arme. ;)

Vi har testet app’en BabyTummel, som er gratis til både iOS og Android. App’en er udviklet til forældre med børn mellem 0 og ca. 18 måneder. Flere af øvelserne kan dog sagtens bruges meget længere. Den giver ideer til gode, sjove lege, og øvelser som stimulerer barnets sanser, og dermed hjælper barnet godt igennem de forskellige motoriske stadier.

App’en er opdelt i aldersgrupperne 0-3 mdr, 4-7 mdr og 8-12+ mdr. Der er 3-4 gratis øvelser under hver aldersgruppe, men man kan for blot 49 kr. tilkøbe flere øvelser (ca. 40 forskellige). Prisen er samlet for alle grupper, og de 49 kr. er virkelig godt givet ud. Man får rigtig mange fine øvelser, og mulighed for inspiration til mange timers tummel og leg med sin baby/tumling.

Når man tumler med sit barn, er det vigtigste at respektere barnets signaler. Lene, som har udviklet BabyTummel app’en, giver bl.a. disse råd til når der skal tumles:

· Søg øjenkontakt med barnet (via god øjenkontakt kan du se, når barnet er klar til øvelsen).
· Er barnet utryg (søger væk med blikket, spænder op i kroppen eller “stivner” og bliver pylret) så søg kontakten. Hvis det ikke lykkes, så er det ikke nu, I skal tumle med den øvelse.
· Forbered gerne barnet på øvelserne ved at tælle: “1, 2, 3 NU”.
·
Når I tumler tilrådes det, at barnet kun er iført en bodystocking eller en ble. Jeres barn kan ganske enkelt ikke få for meget hud-mod-hud-kontakt. Barnet kan bedre støde fra med f.eks. knæ/fødder, og tøj kan generelt begrænse barnets muligheder for bevægelse.

Se mange flere tips på BabyTummels Facebookside. Der er rigtig mange gode opdateringer.

Som bonus info arbejder Lene netop nu på, at lave videoer til app’en. De skulle gerne komme i løbet af sommeren. Der er også gang i noget instruktion i babymassage til app’en. Spændende, ikke?

Hvis I ikke allerede kender til app’en, kan jeg kun anbefale jer at hente den ned. Den er som sagt ganske gratis, og man kan – hvis man ønsker det – tilkøbe flere øvelser for blot 49 kr.

babytummel-saa-stor

Når Luc har tumlet, skal han selvfølgelig lige vise hvor stor han er. Det er det helt store hit herhjemme for tiden. Sååå stor!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med BabyTummel, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar