Hvornår har man en bikinikrop? + et tip om en fin og billig bikini - det bedste jeg ved ...
shopping

Hvornår har man en bikinikrop? + et tip om en fin og billig bikini

cq5dam.web.2400.1600

Tænk, hvis kroppen fulgte med bikinien… Det ville ikke være dårligt, vel? ;) Desværre må man selv i gang med træningen, hvis man ønsker en krop som den smukke model på billedet.

Hvert år omkring denne tid kommer ordet “bikiniklar” og “bikinikrop” op i medierne. Og de ord sælger! Uanset om der så er tale om motion, kostvaner eller noget helt andet… Man kan jo ikke bebrejde dem, for hvem vil ikke gerne se lækker ud i bikini? Men hvornår har man en bikinikrop og hvornår er man bikiniklar?

Flere og flere lægger billeder op på de sociale medier af sig selv i bikini – uanset former og størrelse. De har en bikini og en krop = bikinikrop. Og det er præcis sådan det skal være. At man selv definerer hvornår man er bikiniklar og har en bikinikrop. Uanset om man er størrelse 34, 44 eller 54. Jeg synes det er vildt modigt at gøre sådan noget og det er til stor inspiration for andre (inklusiv mig selv).

tryde-andres

Bare det at jeg har lagt dette billede op af mig selv (se indlægget her) krævede ret meget tilløb. Og så var det alligevel ikke så slemt igen… Der er så også stor forskel på at vise hud foroven som her end forneden, synes jeg. Men alligevel…

Hvordan har I det mon med ordene bikinikrop og bikiniklar? Sæsonen nærmer sig, og med det vejr vi har i disse dage, kan det ikke vare længe før end strandene bliver fyldt med smukke bikinikroppe.

Bikinien på billedet købte jeg i øvrigt i H&M i går. Den er super fin, og sidder rigtig godt. Særligt når man som jeg ikke har en særlig stor barm.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar