Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Blogevent i børnehøjde - det bedste jeg ved ...
blogtræf legetøj på tur

Blogevent i børnehøjde

bobles-kaiku-d bobles-kaiku-fleur bobles-kaiku-merle bobles-kaiku-luc bobles-kaiku-tobias bobles-kaiku-event bobles-brabrand
Billedet herover er venligst lånt af Louise. Det er sjældent jeg er med på billeder, så ville lige have denne med også. :) Min jakke er i øvrigt fra Barbaras Choice. Den er bare SÅ lækker!bobles-kaiku-

Sidste weekend stod på blogevent for hele familien. Jep, den er god nok – Pierre var også med til event. Og han overlevede… ;) Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Pierre havde det meget stramt med at skulle med. Heldigvis var han ikke ene om den følelse – der var nemlig flere mænd med til eventet, og de havde det vist alle lidt på samme måde. :)

Det var de fantastiske piger Lou og Marina, som endnu en gang havde stablet et fedt event på benene. Denne gang et lidt mere intimt event i samarbejde med bObles, som satte det helt store tumletidsarrangement op. Det var virkelig fedt! Teltet var spækket med bObles tumlemøbler, og børnene gav den max gas.

Kristian fra bObles fortalte historien om hvordan bObles blev til, tankerne bag og om “Den glade udvikling“. Sidstnævnte er virkelig interessant i brugen af tumlemøblerne. Der ligger en brochure til fri download her, hvor man hurtigt får overblik over hvordan de forskellige bObles kan bruges til hvilken alder. Kristian var super god til at demonstrere, og vi fik alle – både børn og voksne, super gode fifs og nye ideer til masser af træning og sjov. Herhjemme øves der lige nu på, at hoppe op på den vippende elefant, holde balancen, og ned igen. Ned og op, ned og op… Ja altså, det er Pierre og jeg der øver dette. ;)

bobles-kaiku-- kaiku-bordkaikuBilledet af Pierre, Luc og jeg er venligst lånt af Louise. ♡

Efter masser af tumletid, var det tid til lidt mad, og vi trak derfor ind til Dorte hos KAiKU, som var så sød at lægge græsplæne til tumletid og lokaler til eventet.
Den lækre butik – som jeg ellers kun kender online, ligger i Brabrand i de smukkeste lokaler. Det er virkelig en inspirerende butik, og den er bestemt et besøg værd, hvis man er på de kanter. Ellers er webshoppen også rigtig fin og inspirerende.

Vi fik alle en rigtig lækker goodiebag med hjem – tusind tak til:
bObles · Børnenes Kartel · Fabelab · Vølve · L’oréal · GoBabyGo · Soft Gallery · Purely Professional · Pr#1 · Legebutikken for alle de fine sager.

Også tusind tak til Lou og Marina for at arrangere det skønne event, og til Louise, Camilla og Ann for nogle dejlige timer. ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar