Madsbyparken og taskepladder - det bedste jeg ved ...
familie jeg anbefaler netshopping på tur

Madsbyparken og taskepladder

I går var vi en tur i Madsbyparken med fætter Victor, Faster Babs og Onkel Tosse. Vejret var mildt efterårsagtigt, og vi hyggede i et par timer i den skønne park. Desværre var der lukket rimelig meget ned, så man kunne ikke engang komme på toilet. Rimelig træls…

Jeg har min nye vinterjakke fra Danefæ på, og den nye pusletaske fra Storksak er selvfølgelig også med. Nøj, den er lækker! Altså som i virkelig, virkelig lækker.

Indtil nu har vi brugt en kanvastaske fra H&M, og den har faktisk været rigtig fin. Dog begyndte den at blive for lille, så jagten på en ny gik ind. Jeg har tidligere kigget på en lædersag fra Fairytale, men ikke om jeg vil give 1300,- for en taske i Babysam.(!)
Så er der dem fra ByStroom… De er da meget pæne, men helt ærligt – 800,- for kunstlæder?! Nej vel..? Der er også de klassiske (grimme) tasker der matcher barnevognen, og det er virkelig bare på ingen måde mig.(!) Undskyld hvis jeg træder nogle over tæerne her, men det er altså min mening… Min veninde har en fin filtsag fra Scout. Tjek lige dem ud – de er altså ret fede! Og knap så kendte her i Danmark.

Nå men i meget lang tid, har jeg sukket over Storksaks tasker, prisen er bare rimelig pebret. I min nye jagt på en pusletaske, faldt jeg over Økounger, som sælger tasken lidt billigere end andre steder. Efter nogle dages overvejelse, bestilte jeg den, og hurra for det! Jeg knuselsker den!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Gitte
  november 6, 2011 at 10:30 pm

  Lyder som en hyggelig dag. Hvor er det bare en køn lille pige du har -bliver helt skruk :-)

 • Reply
  DiSign-Keramik
  november 7, 2011 at 7:14 am

  Hej Tine
  Det ser ud som om I har haft en rigtig dejlig dag.

  Skønne pige du der har dig.
  Hun er jo lige til at knuselske.

  Knus fra Lady “Tante” Di

 • Reply
  Michelle
  november 7, 2011 at 7:56 am

  Dejlig dag i har haft.
  Er vild med din pusletaske, og har kigget på den mange gange også i cognac. Men jeg syns det er mange penge for en pusletaske, så indtil nu har jeg nøjes med at kigge :)

 • Reply
  Anne
  november 7, 2011 at 12:03 pm

  Ihh nogle dejlige sager altså :) Den jakke ser også bare alt, alt for lækker ud. Tænk man også kan ruge barsel som undskyldning for shopping ;)

  KH

 • Reply
  Johanne Brekkevold
  november 7, 2011 at 12:19 pm

  Hei hei…trodde du hadde sluttet å blogge. Der tok jeg sannelig feil Fant deg igjen:) Herlige bilder!

 • Reply
  Tine
  november 7, 2011 at 9:56 pm

  @Gitte – Tak, hun er bare skøn, min lille Fleur! :-)

  @Dianna – Ja, jeg synes jo også hun er dejlig. :-) Vi havde en skøn dag…

  @Michelle – Det er virkelig en lækker taske, og den helt klart alle pengene værd. Jeg synes også det er mange penge, hvis man kun ser den som værende pusletaske. Men tasken er præcis min stil, så kunne sagtens ha’ købt en lignende, uden at den var en pusletaske. Altså vil jeg bruge denne taske i mange år frem. :-)

  @Anne – Jakken er bare så lækker! Valget stod mellem denne og den klassiske model “Else”. Men denne er altså bare super fed, og ikke så kendt som Else. Barsel er skønt! :-)

  @Johanne – Hvor dejligt med en hilsen fra dig. :-) Jeg skal da også lige forbi din blog. Kigger lige forbi dig i morgen, skal vist til at i seng. :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar