LEGO House hygge - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler jul på tur

LEGO House hygge

Indeholder reklame

lego squareLEGO House slog sidste weekend dørene op til #LEGOHouseHygge som er en blanding af julehygge og byggeaktiviteter på LEGO Square og inde i de forskellige oplevelseszoner. Bemærk! Aktiviteterne på LEGO Square er gratis at deltage i og kræver ikke billet.

I søndags var vi i Billund for at se og opleve det julepyntede LEGO House, og weekendens aktivitet var at bygge juletræer på LEGO Square. Vi fik alle fire bygget et fint træ og sat dem hen i skoven til de andre. Det er alligevel utroligt hvor mange varianter af træer der kan bygges ud af 2×4 LEGO klodser i to grønne nuancer. Skoven voksede sig pænt stor på de knap otte(!) timer vi var i huset. Ja, næsten otte timer byggede vi med LEGO klodser og kunne sagtens have klaret en time mere.

LEGO House byder på flg. aktiviteter på LEGO Square frem til jul:
1.-4. dec.: Vi bygger det store træ (op til 6 meter) og holder et velgørenhedsevent.
8.-11. dec.: Vi laver pynt til træet.
15.-18. dec.: Vi laver gaver til træet.
22.-23. dec.: Vi tilføjer de sidste detaljer til træet og tæller ned til jul.

Jeg kan kun anbefale at deltage – det er virkelig et fantastisk sted med sjove aktiviteter og det mest engagerede personale. Fleur spurgte en af de Play Agents som hun sad og byggede domino med: “hvad arbejder du egentlig med?” Da den søde Play Agent pige svarede “jeg leger med dig og alle de andre børn her i LEGO House” blev Fleur lidt fjollet, for “tænk, at det er et arbejde”…

lego houseLEGO House er inddelt i oplevelseszoner, hvor der er fokus på leg og læring. I Rød zone er der f.eks. fribygning og lige nu kan du bl.a. bygge snemænd og juletræer. I Gul zone kan du bygge fisk – evt. med nissehuer, og se dem få liv i akvariet. Fish Designer er en af Lucs favoritter i huset, og han kan bruge lang tid på at bygge, scanne fisken, give den øjne og mund, og se den blandt de andre fisk. Billedet herunder er af de udstillede fisk, som børn og voksne har bygget og vækket til live.

lego house fish designerlego houselego houselego houseIngen julehygge uden æbleskiver, så i cafeen Brickaccino på LEGO Square kan der naturligvis købes æbleskiver, gløgg og varm kakao med flødeskum og små skumfiduser.

lego houseRundt omkring i huset kan man scanne sit armbånd og tage billede af de figurer man har bygget, gemme den stop motion video man har lavet og evt. tage et selfie som børnene og jeg har gjort.

Der er så mange sjove aktiviteteter og de forskellige Play Agents hjælper hellere end gerne med at komme i gang eller videre med en leg. Hvis man som forælder har gang i et byggeprojekt eller er ved at læse om LEGOs historie, er man næsten sikker på, at der kommer en sød Play Agent forbi på et tidspunkt som henvender sig til børnene og vil lege. Billederne med Play Agents (de unge mennesker i blå t-shirts) viser så fint, at de er nede på børnenes niveau og bare hygger sig.

Billedet øverst til højre med de tre Play Agents er fra da Luc absolut ville have sig en bestemt Ninjago figur, som man kan finde i de små LEGO Minifigur poser til 30 kr. Det er en overraskelse hvilken man får, men der gik simpelthen tre mand på opgaven for at mærke sig frem til hvilken pose der indholdt Lloyd fra Ninjago. Det var helt fantastisk og Luc blev meget glad, da det lykkedes dem. :)

lego houseDette var vores andet besøg i LEGO House, men bestemt ikke det sidste – vi er alle fire kæmpe fan af huset. Det er så fantastisk et sted med virkelig mange muligheder. Hvis I mangler en advents- eller julegave til børnene, kunne billetter til LEGO House være et godt bud, som en hyggelig og sjov familieoplevelse.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar