. - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler netshopping

.

Gymnastiksæsonen er ved at sætte ind, og i år bliver første gang for Fleur. Jeg var meget i tvivl sidste efterår, men beslutningen om ikke at melde hende til, følte jeg var den rigtige. Hun var ikke helt klar endnu… Fleur er en genert og følsom pige, så tror det ville have været for overvældende for hende sidste. Hun ville sikkert nyde at kigge på de andre børn, men det giver jeg altså ikke 500 kroner for, vel? ;)

Nå men i år er hun så meldt til, og jeg glæder mig helt vildt. Sæsonen starter allerede om 3 uger, så jagten på en fin gymnastikdragt er sat ind. På billedet har jeg samlet mine favoritter, så nu skal der bare tages en beslutning og klikkes en hjem. Tiden er jo knap…

Er der mon en læser derude, der har været afsted med en toårig før? Har de også brug for gymnastiksko eller er et par (ordentlige) hjemmesko fine nok?

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Stinemor
  august 22, 2013 at 6:13 am

  Sikke nogle fine dragter. Her skal poeten også begynde sammen med mig. Hun er 26 måneder. Jeg har købt en lyserød dragt i H og M, for det er den ultimative yndlingsfarve hos gymnasten. Jeg deler ikke helt den samme begejstring, så hun får sin vilje på dette område, så jeg kan bestemme over andre ;-) vi har fået at vide, at der skal medbringes gymnastiksko med rågummisål, så vi har været i stræk og bøj for at købe disse: http://www.straekogboej.com/gymnasiksko-fra-carite.html

  • Reply
   Tine
   august 25, 2013 at 8:04 pm

   Altså hvis Fleur kunne vælge frit, gik hun nok også i H&M og fandt en med en KÆMPE Hello Kitty på maven. ;) Men nu kan hun (heldigvis) ikke selv finde i H&M, og så må moderen jo hjælpe det stakkels barn og shoppe en via nettet. ;)

   Der står intet info omkring sko på dette hold, så er lidt i tvivl. Men det er netop dem du viser jeg overvejer at købe eller bare tæer. Tænker bare at bare tæer er for koldt til vinter…

 • Reply
  CUPCAKE-STYLISTEN
  august 22, 2013 at 12:15 pm

  Spørg evt bloggeren Frk. Schmetterling, – hendes datter gik til gymnastik sidste sæson, så måske moderen har nogle gode råd!

  // Rikke //

  • Reply
   Tine
   august 25, 2013 at 8:04 pm

   Tak for tip! :)

 • Reply
  betine
  august 23, 2013 at 4:24 am

  Årh de er altså fine, de dragter…
  Har du besluttet dig for en? Viola skal også starte i år – det er altså ikke altid nemt at være 3´er, hun burde jo ha´ været startet sidste år – men NU skal det altså være :) (og så tager jeg en dyb indånding og håber det hele flasker sig med Viggas teater, Pelles cykling og lille ny baby…)

  I virkeligheden er bare tæer allerbedst, hvis de må have det…

  • Reply
   Tine
   august 25, 2013 at 8:06 pm

   Ja, de er vildt fine. Det var en svær beslutning, men endte med at klikke den med sløjferne fra Soft Gallery hjem. Nu er jeg bare spændt på at modtage den. :)

   Haha, du får vist nok at se til her til efteråret. Håber det hele flasker sig, så alle er glade og tilfredse. :)

   Tænkte også på bare tæer, men tror bare det bliver for koldt til vinter..?!

 • Reply
  Krea von Hammer und Bek
  august 24, 2013 at 8:15 pm

  Hejsa. Molly-pigen var 2, da hun begyndte og det var ikke altid en succes. Hun ville faktisk helst lege ude i boldrummet, hvilket gjorde hendes forboldnørd af en far ovenud lykkelig. Hende den søde ældre dame, som stod for gymnastikken fangede ikke Molly også selvom vi virkelig engagere os. Vi endte med, at hun måtte være med i legen når hun ville og ellers så hyggede vi os med, at se på alle de glade børn.
  Vi begynder helt sikker igen i september for nu kender hun en masse børn fra børnehaven.

  Og nå ja forresten vi havde bare tær eller hjemmesko med ruskinds sål.

  • Reply
   Tine
   august 25, 2013 at 8:10 pm

   Det er præcis sådan jeg tror det ville have været sidste år med Fleur. Altså det er da også OK, men det er bare mange penge at smide efter det så… I år vil hun nok være en smule genert i starten, og så tænker jeg at hun bliver vild med det. :)

   Det hjælper altid med små venner der kan gejle op og vise frem. :)

 • Reply
  Sysleren
  august 31, 2013 at 8:51 pm

  Leonora gik til gymnastik sidste år, hvor hun først blev 2 år efter et par måneder. Hun var lige lille nok, men vi havde det sjovt. Børnene skulle have bare tæer, hvilket også altid har været reglen på de børnehold, jeg selv har trænet. Vent derfor med at købe sko til I har været der første gang.

  Fine dragter i øvrigt. Leonora havde bare leggings og t-shirt sidste sæson, men nu får jeg helt lyst til at forkæle hende med en dragt.

Skriv et svar