.

Ingen sammenhæng – bare billeder…

#1
Posten kom i dag med de fineste ørestikker. Er de ikke bare smukke?
De minder mig lidt, om de (vildt gode!) saltlakridser jeg spiste som barn. Kan I mon huske dem? Tror vist ikke de laves mere..?

Ørestikkerne er ret lækre i det oxyderede sølv, og de sidder rigtig fint i øret. Jeg var en smule bekymret for, om de nu ville sidde pænt – uden at virke voldsomme, men jeg er virkelig positivt overrasket.

#2
De seneste aftener er jeg gået amok med hæklenålen, da Malene og jeg har en plan. Stakken tæller omkring 60 vimpler nu, og skal gerne blive noget større endnu – godt vi er to til at hæfte ender.

#3
Et loppefund som Fleur og jeg bruger meget tid på. Er der mon nogen der ved, hvad sådan et stykke legetøj hedder?

28 thoughts on “.

 1. Hvor er de fine de øreringe og ja kan lige se de lakridser for mig! Den der legetøjsting havde jeg magen til som barn, men hvad den hedder kan jeg ikke sige! Gad vide om den ligger i mine forældres kælder, for hvor er den fin!

 2. Så fint så fint det hele. :) De lakridser husker jeg også ganske godt…

  Både de smukke øreringe og det fine gedine legetøj måtte gerne bo hos os også.:)

  1. Hvad koster øreringene egentlig? Jeg har kigget efter prisen på dem flere gange uden lige at finde det. Skal jo lige vurdere om de kan impulsshoppes eller det kræver lidt mere…;)

  1. Tak!

   Ville ønske jeg kunne hjælpe, men kan simpelthen ikke huske hvad jeg gjorde, da jeg forsøgte mig med en masse forskelligt. Skal nok skrive, hvis jeg falder over en tutorial. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *