Let tapas for to // opskrift på lækker rød pesto - det bedste jeg ved ...
brunch jeg anbefaler mad

Let tapas for to // opskrift på lækker rød pesto

REKLAME – læs min reklamepolitik her.

bruunmunch-play-dinner skorper-pesto rød-pesto-opskrift

I søndags lavede Pierre lidt let tapas til frokost, og uhhmm hvor det smagte! Vi bruger altid samme gode opskrift på rød pesto, som er en sikker vinder hver gang.
Opskriften får du længere nede i indlægget…

På det smukke skærebræt er der udover rød pesto – emmentaler, fransk pølse, melon, og økologiske skorper og digestive kiks med spelt og havtorn fra Karen Volf. En lille blanding af favoritter og hvad der lige gemte sig i køleskab og skuffer.

Både børn og voksne spiser skorper herhjemme, og det er derfor skønt at se, at Karen Volf er kommet med tre økologiske varianter. Børnene elsker dem med kardemomme med et lag smør, og når min søde tand råber lidt for højt, er den nem at tilfredsstille med et par stykker af dem. ;)

Opskriften på rød pesto kommer her. Vær opmærksom på at målene er cirka mål. Måske din smag er til mindre hvidløg og mere parmesan – det er min nogle gange… :)

150 g soltørrede tomater i olie
60 g parmesan 
½ bundt basilikum 
75 g pinjekerner 
2-4 fed hvidløg 
2 skvæt balsamicoeddike
1,5 dl olivenolie 
salt og peber efter smag

Pinjekernerne tørristes på panden, og alle ingredienserne blendes derefter sammen. Tilføj olivenolien lidt efter lidt til blandingen er helt glat. Opbevares i køleskab.

På trods af Luc allerede havde spist, ville han selvfølgelig op og være med. Er der mad på bordet, skal han nok melde sig.

OBS! Husk, at deltage i konkurrencen om lækkert trælegetøj.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar