Vind lækkert trælegetøj fra Barnets Verden

REKLAME – læs min reklamepolitik her.

noahs-ark-puttekasse lege-kaffemaskine-honeybake

Konkurrencen er slut!
Vinderne blev Karina som vandt en puttekasse til Augusta og Ida som vandt en espressomaskine til Penny.

Stort tillykke til jer – jeg sender en mail. :)

I samarbejde med den fine shop Barnets Verden, har jeg fornøjelsen af at sætte gang i en konkurrence, hvor to heldige læsere kan vinde lækkert trælegetøj – enten en espressomaskine fra Le Toy Van eller en puttekasse med Noahs ark.

Puttekassen er også fra Le Toy Van, og simpelthen så fin. Der er 7 dyrepar ombord på arken foruden Noah og hans kone. Puttekassen er egentlig først fra 3 år, men Luc har med sine 18 måneder stor glæde af den allerede nu.

Barnets Verden har et bredt udvalg af legetøj til børn i alderen 0-6 år. De har fokus på legetøj som stimulerer og udvikler, og har rigtig mange fine varer i shoppen. De har lige fra legemad i træ, Wooden Story og Brio, til Magformers magnetlegetøj og et stort udvalg af løbecykler. Her kan jeg i øvrigt anbefale Puky, som vi har været meget glade for til Fleur. Hun fik den mindste løbecykel da hun var godt 20 måneder (altså den på to hjul), og den har virkelig hjulpet med at styrke hendes balance og motorik i en tidlig alder. Nu har Luc overtaget den, og er i fuld sving med at lære at holde balancen – så kært!

Og så til konkurrencen…
For at være med i konkurrencen, skal du skrive en kommentar herunder om du helst vil vinde espressomaskinen eller puttekassen, og hvem du vil forære den til.
Jeg trækker et par heldige vindere på søndag d. 21. februar efter kl. 21.

wooden-story-træ-klodser

Instagram sætter jeg senere i aften gang i en konkurrence med de smukke klodser fra Wooden Story – også fra Barnets Verden. Klodserne er lavet af FSC certificeret træ og behandlet med bivoks og botaniske olier, og er derfor helt fri for skadelige kemikalier.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

80 thoughts on “Vind lækkert trælegetøj fra Barnets Verden

 1. Jeg ville elske at vinde den fine espresso maskine til Penny, hun elsker nemlig at hjælpe mig med at lave Nespresso, men der er desværre grænser for, hvor meget real life kaffe, jeg kan klemme ned ;)

 2. Sikke fine sager:-) Jeg ville virkelig gerne vinde en fin espressomaskine til drengenes legekøkken. Charlie på knap 5 er stadig DN flittig kok i legekøkkenet og mon ikke også snart lillebror Viggo begynder at kunne serverer espressos?:-) Vi krydser fingre!

 3. Jeg ville elske at “lave gaffe” med min datter. Så send gerne espressomaskinen herhjem til min datters nye legekøkken :)

 4. Her står puttekassen på ønskesedlen til lillesøsters navnefest, og mon ikke også den ville være perfekt til leg for den tre-årige!?

 5. Vi kunne godt tænke os at vinde puttekassen. God til yngsten på 2 og så venter vi en lille ny til maj som også ville kunne få glæde af den.

 6. Ville elske at vinde espressomaskinen til mine børn. De bruger så meget tid i deres legekøkken og den vil helt sikkert bidrage med noget godt til deres lege

 7. Hvis jeg var så heldig at vinde Noas ark puttekassen ville jeg give den til min yngste datter på 2år som en “storesøster gave”, når familien bliver udvidet indenfor den næste måned. Hun elsker sin brio puttekasse, men den har længe været lidt for nem for hende, så hun ville have glæde af nye udfordringer. Mvh. Maria

 8. Jeg ville forære min søn på 19 måneder espresso maskinen, hvis vi var de heldige vindere. Hans far elsker kaffe så mon ikke de kunne få timer til at gå i legekøkkenet og lave kaffe i store mængder.

 9. Espressomaskinen til begge mine børn. De vil elske den. Vi leger meget med legemad herhjemme og tænker den vil være fantastisk til en leg hvor vi er på Cafe :-)

 10. Ih, det er fine sager!! Jeg vil gerne vinde puttekassen, den skal bruges til dåbsgave til min veninde Saras lille nye baby..

 11. Jeg ville så gerne forære Noahs ark til min lille niece Laura. Hun elsker dyr, og så skal hun være storesøster til sommer :-)

 12. Espressomaskinen vil være et stort hit til vores Charlie der fylder 3 år i marts. Han er altid meget glad for at lave morgenmad i legekøkkenet om morgenen – og en espresso kan måske hjælpe den trætte mor i gang efter de nætter hvor husets yngste holder nattefest ;-)

 13. Hvis jeg vandt ville jeg give min søn Holger espressomaskinen – han er 15 måneder og elsker at hjælpe i køkkenet især med at lave kaffe :)

 14. Jeg vil gerne vinde espressomaskinen til min søn, Gunnar, som fylder 2 år i næste måned. Vi laver kaffe på vores espressomaskine herhjemme næsten hver dag, og han følger altid interesseret med, når kaffen løber igennem og det damper ud af mælkesteameren. Ville ELSKE at give ham hans egen maskine :)

 15. Jeg vil elske at give den super fine Noahs Ark til min søn. Han elsker at pille og dimse, så det vil være lige noget for ham :-D

 16. Min søn ville uden tvivl gerne vinde espressomaskinen. Han er vild med at servere ting for mig, så kaffe vil han helt sikkert også gerne lave til mig :)

 17. Min datter Ella på 1 1/2 år bruger langt størstedelen af sin vågne tid på at “lave” mad til os, så en espressomaskine ville falde i utrolig god jord

 18. Er så skønne de her produkter! Vi har faktisk puttekassen, så espresso maskinen vil være så fint at vinde! Jeg vil gerne vinde til min datter Maja, som er 18 mdr. Hun elsker at når hun får lov til at ‘hjælpe’ med at lave kaffe på vores rigtige espresso maskine ;-)

 19. Med nummer tre på vej om et par uger, kunne vi godt bruge en kaffemaskinen, så moren også kan få kaffe når vi leger på værelset☕️

 20. Åh lækre sager! Vil elske at vinde den fine ekspressomaskine til min datter på 2, hun hjælper flittig når jeg laver kaffe på min, så ville så fedt at hun selv kan lave kaffe :0)

 21. Svært at vælge mellem de to, men jeg ville elske at give min nye ven Bo på kun 20 dage Noahs ark i gave. Hvor er den bare fin!

 22. Wauw nogle skønne sager. Jeg kunne vildt godt tænke mig at lege med puttekassen sammen min yngste datter Augusta på 1,5 år.

 23. Nårsj, jeg vil gerne prøve at vinde ;) Puttekassen er yndig, og den skulle min lille Rosa have. Jeg havde termin i går, hun karter stadig rundt inde i min krop, men hun kommer vel ud på et tidspunkt. Indtil da kan hendes større søskende lege lidt med den i det små :)

  Dejlig aften til dig!
  kh Mai

 24. Jeg ønsker mig puttekassen, som jeg vil forære til jordens dejligste nevø, skulle jeg blive den heldige <3 Han fylder 2 år i starten af næste måned, og han er lige nu i en alder, hvor han er fuldstændig fascineret af dyr, så han vil uden tvivl elske de eksotiske dyr i Noahs ark ;)

 25. Jeg ville elske at vinde puttekassen til min søn – der selv fylder 2, har den 19. marts.
  Så det er da den perfekte fødselsdagsgave til ham <3

 26. Jeg ville forære espresso-maskinen til min ældste søn som ville elske at “efterabe” sin far der altid står ved vores espresoamaskine:)

 27. Åh den espressomaskine ville jeg elske at give til ea og er sikker på at den også vil være et hit for lillesøster <3

 28. Hejsa.

  Sikke nogle skønne sager. Trælegetøj er bare noget af det bedste der findes.
  Jeg ønsker mig en espressomaskine min min lille niece Carla. Så hun kan lave en cafelate til hendes moster (mig) når jeg kommer på besøg.

 29. Puttekassen ville være et hit,’de 2 drenge på 1 og 2 år som elsker dyr ville det være skønt at kunne træne lidt former farver dyr og motorik ind i legen

 30. Jeg vil gerne give den fine espresso maskine til min datter på 4. Hun elsker at lege med køkkenting, så hun vil blive meget glad, hvis denne kom på værelset

 31. Vi ville blive glade for begge dele. Hvis det blev espressomaskine, ville jeg give den til min store pige, som elsker at servicere med kaffe og kage fra sit legekøkken. Hvis det blev Noahs ark var der en oplagt barnedåbsgave til gode venners nye baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *