Lucs juleønsker // legetøj til en knap halvanden årig - det bedste jeg ved ...
bøger børneværelse jul julekalender legetøj ønsker

Lucs juleønsker // legetøj til en knap halvanden årig

juleoensker-luc

I går viste jeg Fleurs ønsker frem, og har nu fået sammensat en collage med Lucs ønsker også. Det er lidt svært at finde ønsker til en knap halvanden årig lillebror, synes jeg. Luc leger jo med alt Fleurs legetøj, så hvis man skal undgå overflod, er man også nød til at begrænse ønskerne en smule. Men det er altså svært…

1. biltæppe // 2. pegebog // 3. bog // 4. spil // 5. bil // 6. dækkeserviet

Jeg synes dog alligevel, at jeg har fundet nogle gode sager til hans ønskeliste. Det fine biltæppe fra OyOy spår jeg en masse god leg i sammen med nogle robuste biler. Jeg har virkelig ikke forstand på biler, så her går jeg efter hvad jeg synes er pænt. ;) Det skal ikke være såkaldte udstillingsbiler – de skal kunne holde til noget, og det tænker jeg modellen fra Cars kan.

Da Fleur var et par år gammel, lavede jeg en personlig pegebog til hende. Det var dengang ikke muligt at lave tilsvarende i Danmark – ved faktisk ikke om det er det nu?, men i hvert fald lavede jeg denne fra det svenske brand Lookibooki. Vi har været vildt glade for den, så Luc er nød til at have sin egen udgave. Den er simpelthen så hyggelig at kigge i, og rigtig god som pegebog til hans alder.

Den smukke ABC bog af Knud Romer i luksusudgaven er simpelthen så fin, og god med sine små rim og fine illustrationer. Måske mest et “Mor-ønske”, men tror nu vi kan få mange gode stunder med den.

Find Bamse spillet er gemmeleg for de yngste, hvor man gemmer Bamse, og de små så skal prøve at finde ham. Bamse siger det sødeste “juhuuu”, på en måde som kun Bamse kan. Et fint og hyggeligt lille spil til en fornuftig pris.

Inden længe får vi nyt spisebord herhjemme, så nu skal børnene til at bruge dækkeservietter. Eller i hvert fald Luc… Han sidder nu egentlig meget pænt ved bordet, men hans små smørfingre er overalt, så nu vil jeg forsøge med en dækkeserviet, og se om det kan begrænse hans små smørpletter her og der. Ja ja, det er da et forsøg værd, og så er skyen jo samtidig til at holde ud at se på. ;)

Har I gode ideer til ønsker til en knap halvanden årig?

K O N K U R R E N C E  på bloggen lige nu: Vind et gavekort på 700 kr til den fineste legetøjsbutik.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar