Vind et gavekort på 700 kr til den fineste legetøjsbutik - det bedste jeg ved ...
give away julekalender legetøj

Vind et gavekort på 700 kr til den fineste legetøjsbutik

bk-gavekort

Konkurrencen er slut! Vinderen blev Sisse som har linket til et tæppe fra Cam Cam og en telefon fra Plantoys. Stort tillykke Sisse – jeg sender dig en mail. :)

Den sjette Iåge i julekalenderen er åbnet, og i samarbejde med Børnenes Kartel, har Anne og jeg fornøjelsen af at udlodde et gavekort til deres fine shop.

Børnenes Kartel har en meget fin fysisk butik i Herning, og ikke mindst en ligeså fin netshop. Mærkerne de fører er nøje udvalgt med hjertet, og det ses tydeligt – både i butikken i Herning og på nettet.

Listen over mærker er næsten uendelig – se bare her. De har de fineste sager til børneværelset, en masse babyudstyr, og sjovt legetøj. Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen – jeg elsker virkelig legetøj. Stort set alle former for legetøj, men aller mest dem af den fine slags i god kvalitet. Sådan har Heidi og Torben – ejerne af Børnenes Kartel det også. Nok bare i en lidt større grad end mig. ;)

Heidi og Torben har været så søde, at give Anne og jeg lov til at udlodde et gavekort på 700 kr. til deres shop. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er

1. gå ind på Børnenes Kartel og kig dig omkring.
2. skriv en kommentar herunder hvor du linker til minimum én ting du vil bruge gavekortet på.

Jeg trækker en vinder på torsdag d. 10. kl. 21.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

▲▼▲▼▲ K O N K U R R E N C E  hos Anne lige nu: Vind et juletræstæppe fra By Nord.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

123 Kommentarer

Skriv et svar