Ønsker til 2 års fødselsdag - det bedste jeg ved ...
bøger fødselsdag inspiration jeg anbefaler legetøj

Ønsker til 2 års fødselsdag

2-aar-oensker-foedselsdag

Indeholder reklame

Om fjorten dage bliver vores aller dejligste Luc 2 år, og selvom han ikke mangler noget som sådan, skal han alligevel have lidt jo. Og hvad ønsker en 2 årig sig så?
Når vi spørger Luc, kan det være alt fra en banan og Mor (altså mig) til “den der” imens han peger ud i det blå. Vi har derfor hjulpet ham lidt på vej, ud fra det han synes er spændende.

Brio tog har vi aldrig haft herhjemme, da Fleur ikke umiddelbart har haft interessen. Det er jo en klassiker med mange timers god leg i, så nu hvor Luc viser interessen, er jeg nød til at skrive det på ønskelisten. I og med vi ikke har noget af det, er det alt fra startsæt (nr. 1) og ekstra skinner til løse tog han ønsker sig. De elektriske er klart de sjoveste – i hvert fald bare et enkelt til at trække de andre… Vi forudser et tog der bliver efterladt tændt rimelig mange gange, og synes derfor det genopladelige tog (nr. 2) er smart. ;)

Luc vil gerne alt hvad Fleur gør, og det selvfølgelig også i kraft af dette, at han ikke mangler noget som sådan. Han har jo arvet hendes lille Puky løbecykel og der står både sandkasse, legehus og gyngestativ i haven. Bare lige for at nævne nogle af de ellers oplagte 2 års ønsker.

Løbehjulet (nr. 3) har Luc kørt på hos hans lille ven, og det er altså bare et super lækkert løbehjul. Luc holder fint balancen derpå og det er meget stabilt for sådan en størrelse.

Vi læser en del herhjemme, og særligt Luc er meget optaget af bøger for tiden. Vi trænger til lidt nyt at kigge i, og jeg har udvalgt nogle fine og lærerige bøger.
Nr. 4 her // nr. 6 her // nr. 7 her // nr. 8 her.

Rutsjebanen (nr. 5) er allerede købt til Luc, og jeg glæder mig sååå meget til at give ham den. Den er virkelig, virkelig fin og jeg ved at han kommer til at elske den.
Den er købt hos Børnenes Kartel, som har dem som lagervare – modsat andre webshops, som sender direkte fra producenten. Det er i og for sig fint nok – bare knap så fedt når producenten melder udsolgt som lige pt.

Udover den indendørs rutsjebane som skal stå på legeværelset, har vi talt om at børnene kan ønske sig en udendørs rutsjebane. De har en mini plastic-fantastic version fra Little Tikes, men det kunne være fedt for dem med en stor. Pierre har selv lavet gyngestativet, og vil bygge videre på dette, hvis de skal have en rutsjebane også. Vi har egentlig ikke en særlig stor have, men med de ændringer vi har lavet i år, udnytter vi grunden på en helt anden måde og har fået nogle gode spots. Det gør derfor ikke så noget, at der går lidt “legeplads” i den.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar