Fra garage til udestue - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os i haven inspiration møbler

Fra garage til udestue

garage-udestue1

Der har været stilhed på bloggen, men knap så stille i det lille hjem i Esbjerg. Vi har haft travlt med mange ting – altså udover at hygge og være sammen som familie. Et af de projekter der har fyldt mest herhjemme, er en “ombygning” fra garage til udestue.

Udestue, uderum, fristed, kaffehjørnet, garagen – kært barn har mange navne. Vi siger primært “garagen”, for det har det jo heddet indtil nu. Men “jeg går lige i garagen og slapper af” – det klinger lidt hult, ikke?

garage-udestue

Vi har valgt at væggene skal stå rå i vores lille udestue, for at give rummet det “knap så fine” touch, som vi føler os godt hjemme i. I forbindelse med ombygningen fra garage til udestue har vi lavet en stor træterrasse udenfor, og gulvet er derfor ført videre ind i udestuen. Det skaber sammenhæng og ro, og fungerer rigtig godt.

garage-udestue2

Den sorte daybed har Pierre selv bygget, så den passer på mål til endevæggen. Derudover er den lavet så den passer til HÅLLÖ hynderne fra IKEA, som både er fine og praktiske. Og ikke mindst billige. Det passer med tre hynder i midten og et lille stykke i hver side til at stille glas, bøger eller spil på.

Sofabordet i bambus er købt brugt sammen med to virkelig fine stole. Desværre passer stolene ikke sammen med daybed og de rå vægge, så planen er at vi finder et nyt bord og sælger bambussættet. Rigtig ærgerligt, men jeg synes sættet skal komme til sin ret og det vil det desværre ikke gøre i vores uderum.

Da vi forventer at bruge rummet en hel del, har vi købt en terrassevarmer som hænger i loftet. Min første tanke omkring en terrassevarmer var en elregning der løber løbsk. Men den vi har købt koster 3-4 kr. pr. time, og så meget vil den jo heller ikke være tændt, så tænker ikke det kommer til at ruinere os.

Garage, udestue, uderum – jeg kegler rundt i det… Byd gerne ind hvis I har et bedre navn. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar