Fleurs værelse – nu med skrivebord - det bedste jeg ved ...
børnetøj børneværelse hjemme hos os

Fleurs værelse – nu med skrivebord

fleurs-vaerelse-ny skrivebord-sebra-lampe boerne-toejstativ

Pierre og jeg har længe talt om, at lave lidt om på Fleurs værelse. Hvordan og hvorledes vidste vi ikke lige, men der skulle ske lidt ændringer. Hun er jo blevet en “stor” pige nu, vores lille Fleur. I hvert fald er der sket en hel del efter hun startede i børnehave i april, og endnu mere da hun i august blev storesøster.

Fleur er meget glad for at tegne og klippe-klistre, så vi blev ret hurtigt enige om, at hun måtte have et skrivebord på værelset. Så var det bare at finde det rette… Løsningen blev beslag fra Sebras lagersalg og en træplade fra byggemarkedet, som Pierre har tilpasset og lavet fin. Vi er super tilfredse, og synes det fungerer rigtig godt. Fleur er vild med det, og elsker at sidde der og hygge. ♡

Værelset er stadig ikke et rum fyldt med legetøj – det har vi jo legeværelset i stueetagen til, men et rum hvor man sover, slapper af med en bog, klatrer og gynger i rebstige, danser til højt musik eller tegner ved skrivebordet. Hun må selvfølgelig gerne tage legetøj med derop, men som udgangspunkt hører det til nedenunder. :)

Lampen i vindueskarmen har Fleur fået i gave af Børnenes Kartel. Den er fra Sebra, og rigtig, rigtig fin. Plakaten med den fine pige var Fleur så heldig, at få i julegave af hendes lille veninde. Den er så yndig og fin i farverne.

Over skrivebordet hænger lidt forskelligt fra bl.a. Strups og Flensted Mobiles. Miss Charleston uroen fik Fleur i storesøstergave af et vennepar. Luc fik Mr Bowlerman som jeg også synes er super fin.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  januar 17, 2015 at 9:08 am

  Hun er så heldig, lillebittestore Fleur:) Gid Thit havde et stort værelse:)

 • Reply
  B
  januar 17, 2015 at 7:25 pm

  Tusind tak for en utrolig inspirerede blog med mange flotte billeder. Jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan du bruger svøbet til Luc, håber du vil dele lidt af din erfaring. Til hvilke lure bruger du det fx, hvor ofte og hvor gammel var han, da du tog det i brug?

 • Reply
  Anne-Mette
  januar 18, 2015 at 7:47 am

  Halløj….
  Du har sådan et dejligt roligt layout… Hvor har du fundet det? Og hvordan
  Mvh
  Anne-mette
  Den glade bondekone.blogspot.com

 • Reply
  Anne Cathrine
  januar 18, 2015 at 6:39 pm

  Sikken et fint værelse <3 Er særligt vild med tøjstativet, som ligner lidt af en pigedrøm.

Skriv et svar