Julekalender // en opdatering med links til indlæg - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os jeg anbefaler

Julekalender // en opdatering med links til indlæg

131215

En skøn weekend lakker mod enden, og jeg ser tilbage på et par skønne dage med en masse dejlige mennesker. Vi har nemlig både været til et fantastisk bryllup og holdt fødselsdag. Lod I mærke til det smukke vejr i dag? ;)

Ja, den er god nok – jeg er blevet et år ældre, og det er faktisk helt okay. Der er stadig lidt tid til jeg rammer de tredive, men egentlig gør det mig ikke noget. Tænker ikke over min alder, og må nogle gange lige spørge Pierre om jeg er 27 eller 28. ;) Jeg er blevet fejret af min skønne familie, og nå ja – fik også et brag af sang og flag i nat til brylluppet. Bruden har nemlig også fødselsdag i dag, så vi blev fejret med manér, da klokken slog tolv. Så hyggeligt!

Anne har været så sød, at lave en liste med de indlæg vi har udgivet i vores julekalender. Hvad synes I om den? Selv synes vi den er ret hyggelig med en god blanding af DIY, inspiration og konkurrencer.

29.november / 1. advent: Julebag og pynt af kager
30. november: Juledekorationer hos Krittewitt og det bedste jeg ved
1. december: DIY: Snefnug af HAMA perler // DIY: Strikket pandebånd
2. december:  Konkurrence: Vind personlig børnebog (afsluttet)
3. december: DIY: Englebørn // DIY: Pakkekalenderophæng
4. december: Konkurrence: Juletræstæppe fra by Nord (afsluttet)
5. december: Fleurs juleønsker // Ønsker til spise- og sovetid // Annes juleønsker
6. december: Konkurrence: Gavekort på 700kr til Børnenes Kartel (afsluttet)
7. december: Anmeldelse af Rosas Julebal // Luc’s juleønsker
8. december:  Konkurrence: Flyverdragt fra EN FANT (afsluttet)
9. december: DIY: Hjemmelavet modellervoks // DIY: Julet papirsophæng
10. december: Konkurrence: Motorisk skal fra Bilibo
11. december: Konkurrence: Nattøj fra CamCam
12. december: Konkurrence: BiRP fra Collect Furniture
13. december: Konkurrence: Kaninpuder og sløjfeguirlande fra Fabelab

I morgen er der planer om opskrift på lækre og knap så julede småkager og konfekt på bloggen hos mig, og mon ikke også Anne har noget hyggeligt i ærmet?

God ny uge til jer, og tusind tak fordi I følger med.

Husk at deltage i de fine konkurrencer Anne og jeg kører lige nu i julekalenderen. Et par stykker af dem slutter i morgen. Find dem her: Motorik skal fra Bilibo, Nattøj fra CamCam, BiRP fra Collect Furniture, og Kaninpuder og sløjfeguirlande fra Fabelab.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar