Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Årets adventsdekoration 2015 // et julet landskab - det bedste jeg ved ...
jul

Årets adventsdekoration 2015 // et julet landskab

adventsdekoration-landskab adventsdekoration-landskab-juledekorationadventsdekoration-landskab-juledekoration-1 julestjerne-bungalow

Årets adventsdekoration blev ikke til krans af den traditionelle slags i år, men i stedet et lille landskab med masser af mos, grantræer og dyr.

Ideen stammer fra Pinterest sidste år, og så har dygtige Julia også lavet den fineste udgave i meget større format med vilde detaljer. Se hendes indlæg her – den er virkelig flot!

Vores juledekoration består af en skifer plade, ler, mos fra haven (eneste tidpunkt jeg jubler over mos i græsplænen ;), grantræer fra Søstrene Grene, kaffebønner til vejen, og bil og Schleich dyr fra gemmerne. Så en ret billig og sjov dekoration til stor glæde for især Fleur. Jeg synes nu også den er hyggelig, og så var den også ret sjov at lave.

Anne har også lavet de fineste juledekorationer – se bare her. Jeg er helt vild med den med sne og de søde isbjørne. Er sikker på Fleur ville elske sådan en udgave herhjemme også.

Den smukke stjerne i terrassedøren er fra Bungalow og købt lige her. Elsker simpelthen det lys og den hygge det giver.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

Skriv et svar