Vind Bilibo skal // motorisk sjov for børnene

bilibo-skal-1 bilibo-skal bilibo-skal-2

Konkurrencen er slut!
Vinderen blev Mai Odgaard som ønsker en lilla til hendes datter Lili. Stort tillykke Mai – jeg sender dig en mail. :)

Der er trukket en ny vinder, da første vinder ikke svarer pr. mail. Den heldige er Margit, som ønsker en blå til hendes søn Holger. Stort tillykke Margit – jeg har sendt dig en mail. :)

Den tiende låge skal åbnes i julekalenderen, og bag den gemmer sig en konkurrence med sjov til børnene. Andemors Verden som er agent for mange fine mærker – bl.a. Tinti badesæbe som jeg tidligere har talt varmt om af flere omgange, de nye yndige Así dukker og Pluï – den sjove regnsky til badet, har været så søde at donere lidt forskelligt til vores julekalender. I første omgang gælder det en Bilibo skal.Bilibo skal..?! Hvad er nu det? For de der ikke kender til dem, er det en skal i plastik, som giver mange timers motorisk sjov. Den kan bl.a. bruges til at vippe i og dreje rundt, gemme sig under og til at sidde og gå på. Børnene er meget bedre til at komme på anvendelsesmuligheder end os voksne – de tænker jo ikke så meget over det, men tager den ind og finder på noget sjovt.

Bilibo skallen kan bruges både indendørs og udendørs. I badet, på gulvet, i haven og selv i sne, da den er frostsikker. Der er altså rig mulighed for at finde på noget sjovt med Bilibo.

Fleur har en blå udgave på hendes ønskeliste. Hun kender den fra bl.a. gymnastik, og synes den er super sjov. Særligt at snurre rundt i den er et hit.

Og så til konkurrencen… Andemors Verden vil gerne udlodde en Bilibo skal til én heldig læser. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skrive en kommentar herunder med hvem der skal have den og hvilken farve I ønsker. Farverne der kan vælges imellem er sølv, pink, turkis, blå, lilla og limegrøn.

Jeg trækker en vinder på mandag d. 14. efter kl. 21.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS! Husk at deltage i konkurrencen hos Anne hvor du kan vinde en flyverdragt fra EN FANT.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

56 thoughts on “Vind Bilibo skal // motorisk sjov for børnene

  1. Min niece på knap 2 er startet til gymnastik og ELSKER det! Hun skal helt klart have en i sølv så hun kan fortsætte legen derhjemme.

  2. Uhh sådan en står på børnenes ønskeseddel, håber sådan at vinde den.
    Vi ville blive glade for en blå herhjemme til Esben og Dicte

  3. Lille Sophus skal have den, hvis jeg vinder. Han har nogle motoriske udfordringer, så det ville være rigtig godt for ham.

  4. Hvor er de sjove. Hvis jeg vinder, skal den være lilla – og vil være perfekt til min venindes datter, som altid har fart over feltet og vil elske den.

  5. Meget gerne den limegrønne til min datter Mathilde – jeg er dog ikke sikker på hun får den i fred for hendes 2 søskende ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *